Demi Rutten
Demi Rutten Food 11 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Yummie: dit Tiktok-recept voor cheesecake met Flügel wil je proberen

Dat Tiktok een bron van recept-inspiratie is, wisten we natuurlijk al. Zo kwam ook dit lekkere recept onze kant op via Tiktok, en dat is het recept voor cheesecake met Flügel erin. Klinkt yummie toch? Zeker bij het gebrek aan stapavonden is dit het perfecte zoethoudertje.

Dit geeft ons toch nog een beetje carnaval/apres ski vibes.

Tiktok cheesecake met Flügel recept

Hou jij net zoveel van bakken als wij en probeer je het liefst nieuwe recepten? Dan is Tiktok vast ook jouw beste vriend. De recepten zijn makkelijk en superlekker, precies hoe wij ze willen!

Nu hebben we weer een lekker recept gevonden op Tiktok, namelijk de Flügel cheesecake. Heb jij nou nog zin in een vleugje carnaval of apres ski dit weekend? Dan is dit dus het perfecte recept voor jou. Het is gelukkig ook super simpel te maken.

Recept

Je kunt, als je een pro bent in de keuken, een cheesecake from scratch maken en Flügel toevoegen aan het beslag. Of je kiest de makkelijke weg (net als in de Tiktok) en koop een kant en klare cheesecake mix. Dan hoef je alleen nog maar de 8 flesjes Flügel toe te voegen en klaar is kees.

In de Tiktok Hieronder zie je hoe het ongeveer moet. En stop vooral niet bij de Flügel cheesecake, want er zijn ook recepten voor Flügel fudge, Flügel cupcakes en Flügel BBQ-saus. Enne, wie zegt dat je ze niet allemaal tegelijk kunt proberen? Wij weten in ieder geval wat we dit weekend eten. 😉

@daniique.x#fy #foryoupage #fyp #flugel #cake #bake #trend @remywagenmakers99♬ Way Back Home – Shaun

Meer Tiktok