Demi Rutten
Demi Rutten Life 18 feb 2021
Leestijd: 1 minuut

Heb je nodig in je leven: Tiktok krijgt een recepten knop waardoor je alles makkelijk kan noteren

Dankzij Tiktok worden we overspoeld met lekkere recepten, zoals de baked feta pasta. Vind jij het soms ook zo lastig de recepten te volgen in de korte 1 minuut-video’s? No worries, Tiktok komt met de oplossing: een recepten knop die jou het recept stap voor stap laat zien. Hoe awesome is dat?

Geen gedoe meer met notitieboekjes en de pauzeknop om alle stappen te noteren dus.

Tiktok recepten knop

Geef toe, we zijn allemaal ietsje meer verslaafd aan Tiktok dan de bedoeling was. Alle lifehacks en makkelijke recepten zijn gewoon te leuk om niet te proberen en we krijgen geen genoeg van er doorheen scrollen. Haal jij de laatste tijd ook al je recepten van Tiktok? Dan komt de app met de perfecte nieuwe functie voor jou: een recepten knop.

Hoe werkt het?

Bij food contentmakers op Tiktok komt boven hun profielknopje de optie ‘recipe’ te staan. Als je daarop klikt verschijnt er een pagina van de recepten-app Whisk die je stap voor stap laat zien hoe je dit recept zelf maakt. Handig, toch?

De recept-functie is nog in zijn eerste testfase en wordt nu alleen weergegeven bij geselecteerde food-tiktokkers om te kijken of het aanslaat. Wanneer het voor iedereen op Tiktok beschikbaar gaat zijn is nog niet bekend, maar je kunt de knop dus wel al checken bij een aantal van de bekendere food accounts.

@cookingwithayehBaked Feta Pasta is def worth all the hype!! Inspired by the lovely @feelgoodfoodie 💗 #fyp #foodtiktok #bakedfeta #pasta #foryou #foryoupage♬ Taste It – Ikson

Meer handige hacks