Demi Rutten
Demi Rutten Life 5 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Wil je zien: dit Tiktok-account plaatst de lekkerste recepten- in de serie Only Pans

De eerste plek waar we tegenwoordig zoeken voor een lekker recept is Tiktok. De app staat vol met creatieve en makkelijke recepten en we love it. We hebben een Tiktok-account voor je gevonden, die de lekkerste gerechten maakt en uitlegt hoe ze dat doet. Wil je zien toch? We vertellen je er alles over.

Geen Only Fans maar Only Pans.

Tiktok-account vol recepten

Heb je ook al minimaal 10 keer de baked feta pasta gemaakt? Wij zijn dol op dit, en alle andere recepten die viral gaan op Tiktok. Hoe meer we door Tiktok scrollen, hoe meer honger we krijgen.

En we hebben weer een mooi Tiktok-account voor je gevonden hoor. We hebben het over Susi Vidal, die op haar account de serie maakt ‘Only Pans’.

Ja, je leest het goed. Susi maakt een soort parodie op Only Fans met daarin lekkere recepten. Haar account heeft al 685 duizend volgers en haar filmpjes zijn 11.8 miljoen keer geliked.

@susi.vidalReply to @nickbindel This recipe will be on my YouTube channel tomorrow 😘 #susionlypans #foryou #fyp #food #recipe♬ Falling In Love Tonight – Fantasia

Susi is 22 en woont in Amerika. Ze studeert om verpleegkundige te worden, maar maakt daarnaast superleuke Tiktoks. Ze geeft gehoor aan onze liefde voor eten door in haar filmpjes de lekkerste gerechten te maken en uit te leggen hoe ze dat doet. Handig!

Only Pans

Ze maakt wel regelmatig een seksueel getinte opmerking, als ode aan Only Fans natuurlijk. Dat maakt haar filmpjes nog leuker, en neemt niks weg van de lekkere gerechten die ze maakt. Susi is vooral fan van pasta, dus als pastafan moet je dit account zeker volgen.

Zo maakt ze lekkere Mac & Cheese, Pierogies, Meatless Spaghetti en Stuffed Pasta Shells. We weten niet van jou, maar wij krijgen er nu al honger van.

Lees ook: Dit simpele TikTok-recept voor veganistische kip gaat viral en heeft maar 2 ingrediënten nodig