Demi Rutten
Demi Rutten Life 5 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Wil je zien: Dit zijn de deelnemers van De Verraders- en het zijn er wel 18(!)

We kunnen bijna niet beschrijven hoeveel zin wij hebben in het nieuwe RTL-programma De Verraders. Deze mix van Wie Is De Mol en Among Us is vanaf 13 maart te zien op RTL4 en alle kandidaten zijn inmiddels bekend. En ja, die delen we natuurlijk hier met je.

Hoeveel ken jij er van de 18?

Kandidaten De Verraders

We love spelletjes waarbij we dingen moeten raden. Wie Is De Mol is natuurlijk bijna afgelopen, maar niet getreurd: er begint een nieuw superleuk programma dat we nog niet kennen, maar vol zit met mysterie.

De Verraders wordt beschreven als een mix tussen Wie Is De Mol en het spelletje Among Us. Er zijn 18 kandidaten die samen verblijven in een kasteel. Onder hen worden 3 ‘verraders’ aangewezen, die de andere deelnemers stiekem moeten gaan ‘vermoorden’. De andere kandidaten moeten proberen te raden wie de verraders zijn.

18 BN’ers

Je wil vast heel graag weten wie die 18 kandidaten zijn. Nou, dat gaan we je vertellen. Onze Bachelorette Gaby Blaaser doet mee, samen met Abbey Hoes, Steven Kazan (ja, de zoon van Hans), Kim Lammers, Loiza Lamers en Diederik Jekel (de corona-expert van RTL-Boulevard).

Ook gaan we Chatilla van Grinsven, Barbara Sloesen, Daan Nieber, Edson Da Graca en Francis van Broekhuizen (die leuke operazangeres) zien. Was dat alles?

Nee zeker niet. We gaan namelijk ook kunnen genieten van Samantha Steenwijk (onze Hazes en The Voice zangeres), Kees Boot, Gertjan Verbeek, Sinan Can, Loek Peters, Holly Mae Brood (van Love Island) en Jörgen Raymann.


Zo, dat was een hele mond vol. Wij hebben in ieder geval super veel zin in deze nieuwe serie. De Verraders is vanaf zaterdag 13 maart om 21:30 te zien op RTL4. Ga jij ook kijken?

Meer om te kijken