Demi Rutten
Demi Rutten Beauty en Style 5 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Handig: deze peel-off gelnagelak kun je makkelijk thuis aanbrengen én weer verwijderen

Door de lockdown zijn we gewend geraakt aan zelf onze nagels doen. Gelukkig zijn sinds deze week de nagelsalons weer open, maar voor de girls onder ons die het graag zelf blijven doen hebben we iets handigs ontdekt. Vind jij het afhalen van gelnagellak ook altijd zo’n gedoe? Dan is deze peel-off versie misschien wel jouw redder.

Het gaat veel sneller en is veel beter voor je nagels!

Peel-off gelnagellak

Hoe fijn is het om mooie verzorgde nagels te hebben? De nagelstylistes maken altijd supermooie kunstwerkjes van je nagels, maar sinds we in lockdown zaten waren we aan onszelf overgeleverd.

Heb jij tijdens de lockdown ook van jezelf een pro in gelnagellak aanbrengen gemaakt? Maar heb je ook zo’n hekel aan het eraf halen van de gel lak, met al dat gepeuter wat super slecht is voor je nagels? Dan hebben wij een oplossing voor je gevonden: peel-off gelnagellak van MEANAIL.

Peel-off

In tegenstelling tot normale gel lak, kun je deze peel-off gelnagellak van MEANAIL dus gewoon van je nagel trekken als je er klaar mee bent. Het is niet schadelijk voor je nagels en ondanks het peel-off gedeelte blijft de lak toch lang zitten.

De gelnagellak veranderd namelijk na 4 tot 6 dagen in een soort stikker die je ervan af kunt trekken. De eerste dagen zit het dus als normale gelnagellak vast. Het aanbrengen van de lak gaat hetzelfde als bij gewone gelnagellak, met een blauw UV-lamp. Het is de soort gelnagellak van MEANAIL die het peel-off maakt.

Wil je dit handige product proberen? Let er dan goed op dat je de juiste lakjes koopt, er staat per lakje van MEANAIL aangegeven of het peel-off is of niet. Er zijn ook complete starterkits te koop, met UV-lamp, 2 kleuren gelnagellak en alle overige benodigdheden. Deze set koop je al voor €34,90.

Lees ook: 4 essentials om fleeky wenkbrauwen mee te creëren (en te houden)