Demi Rutten
Demi Rutten Life 4 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Let’s begin: de eerste 2 afleveringen van Temptation Island USA staan nu op Videoland

Het houdt niet op met juicy nieuws vandaag. Naast Ex On The Beach- en Tempa nieuwtjes, kunnen we vanaf vandaag ook de eerste 2 afleveringen van het nieuwe seizoen Temptation Island USA kijken op Videoland. En die 2 afleveringen zitten gelijk vol met drama.

Donderdag is de komende weken weer Temptation-dag!

De eerste 2 afleveringen van Temptation Island USA staan nu op Videoland

Gelukkig hoefde we niet al te lang af te kicken van Temptation Island na het eindigen van ons eigen seizoen, want Temptation Island USA is vandaag begonnen. Het derde seizoen is vanaf nu elke donderdag te zien op Videoland, en er staan meteen twee afleveringen voor je online. Snel kijken dus!

Eerder schreven we al over de stellen die meedoen aan dit seizoen, en vanaf vandaag kunnen we hen dus volgen tijdens hun Temptation Island avontuur. Hoe dit voor ze gaat verlopen weten we nog niet, maar we kunnen je wel vertellen dat de eerste 2 afleveringen al vol tranen en ruzies zitten.

Spoilers

In de eerste aflevering van Temptation Island USA zien we hoe de stellen de vrijgezellen ontmoeten en er gelijk veel jaloezie is. De stellen moeten afscheid nemen om ieder naar hun eigen villa’s te gaan (janken) en daar beginnen de eerste feestjes. Aan het eind van de tweede aflevering zien we al het eerste kampvuur voor de vrouwen. Daarin ziet Erica hoe haar partner Kendal een lapdance krijgt van een van de vrijgezellen, en krijgt vervolgens een paniekaanval.

Ook Chelsea en Thomas hebben hun struggles. We zien dat Chelsea er moeite mee heeft dat Thomas zo flirterig is, en ze krijgen ruzie omdat hij niet snapt waarom hij geen vrouw in zijn bed mag hebben tijdens Temptation Island (uhm, wat?!?). We denken dus dat dit stel wel voor de nodige drama gaat zorgen, en stiekem gunnen wij het Chelsea nu al om een connectie te vormen met een van de singles.

Erin en Cory hebben beide zichtbaar moeite met van elkaar gescheiden zijn (cute) en Julian mag in deze paar weken aan Kristen bewijzen dat hij wel trouw kan zijn. Hij is namelijk in de 11 jaar dat ze samen zijn al 2 keer vreemdgegaan (ouch). We weten niet van jou, maar wij zijn heel benieuwd hoe dit seizoen van Temptation Island USA gaat lopen. Het belooft in ieder geval veel goeds.

Lees ook: Drama-alert: probeerde Temptation Island-Sorelis Gulcin te bedriegen?