Demi Rutten
Demi Rutten Life 4 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

5x waarom je het programma 90 Day Fiancé nu wil bingen

Jullie weten dat we bij Beautify houden van reality-tv, daarom zijn we ook je vaste nieuwsbron voor nieuwtjes rondom Temptation Island. Er is nog zo’n pareltje, waar we eigenlijk te weinig liefde aan hebben gegeven. We hebben het over 90 Day Fiancé. Dit TLC programma is te zien op Discovery+, en dit is waarom je nu alle seizoenen wil bingen.

Met al die afleveringen ben je dagen zoet. 😉

5x waarom je 90 Day Fiancé nu wil bingen

We love reality tv. Even lekker ontspannen en kijken naar alle drama van een ander (en ook zeker janken als er iets moois gebeurt). Gelukkig zijn er genoeg programma’s voor ons om te kijken, zo ook 90 Day Fiancé dat wordt uitgezonden op TLC en is te bekijken op Discovery+.

In deze serie zien we hoe geliefden uit verschillende landen elkaar ontmoeten en binnen 90 dagen moeten besluiten of ze bij elkaar willen blijven of niet. Dit omdat je in Amerika maar 90 dagen mag blijven op een K1-Visa (een soort verblijfsvergunning zodat je je bruiloft kunt regelen). Dit gaat natuurlijk gepaard met ruzies, cultuurverschillen, vervelende schoonfamilies en lastige exen. Wil je zien toch?

Nou, je kunt met 90 Day Fiancé wel even vooruit, want er zijn 8 seizoenen van en 16 (!) spin-offs over het leven na de opnames. Voor als dit je nog niet genoeg heeft overtuigd, zijn dit 5 redenen waarom je 90 Day Fiancé nu wil bingen.

1.Hadden we al gezegd dat er veel drama in zit?

Vaak beginnen de ruzies en frustraties al na een paar dagen. Ge-nie-ten.

2. Het is zo awkward dat we het bijna voelen

De geliefden hebben elkaar aan het begin van het programma nog nooit in het echt gezien, en we kunnen je vertellen dat de meeste ontmoetingen super awkward zijn.

3. Er zijn veel pittige dames

90 Day Fiancé zit vol pittige Latina dames, die zorgen voor sensatie en drama. We kunnen je vertellen, dat is heerlijk om naar te kijken.

4. Het is een emotionele rollercoaster

Er zijn geen programma van zijn gemaakt, als het proces van trouwen en een K1-Visa krijgen zonder slag of stoot ging. Er gaat altijd wel iets mis, en we leven helemaal mee met de stellen.

5. En soms is er zelfs een happy end

We houden van een happy end in films, dus ook als het in real-life gebeurt. Ondanks de ruzies en problemen zijn er ook stellen die een happy end hebben en gelukkig samen blijven. Té lief.

Lees ook: Wil je weten: deze BN’er doet mee aan het nieuwe seizoen van Love Island