Demi Rutten
Demi Rutten Life 1 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Wil je weten: deze BN’er doet mee aan het nieuwe seizoen van Love Island

Het laatste seizoen Temptation Island is pas net afgelopen, maar we kunnen ons alweer voorbereiden op een nieuw seizoen Love Island. Wij kunnen niet wachten! Er komen steeds meer details over dit seizoen naar buiten (soms per ongeluk door oud kandidaten). Zo blijkt nu ook dat er een bekend gezicht mee doet aan het nieuwe seizoen.

Zou ze een nieuw slachtoffer zoeken die de schade gaat betalen?

Deze BN’er doet mee aan Love Island

Love Island is (naast Temptation Island natuurlijk) een van onze favoriete realityprogramma’s. Het leuke eraan is dat we dagelijks kunnen genieten van een aflevering. We hebben laatst al vernomen van oud-deelneemster Lisa dat er in mei/juni een nieuw seizoen van Love Island begint, en nu is er ook al een kandidaat uitgelekt. En ja, het is een bekend gezicht.

Hans betaalt de schade

Via het Instagram-account van @juicechannel weten we dat Marianna van Leeuwen waarschijnlijk mee gaat doen aan het nieuwe seizoen. Waar kennen we haar van?

Nou, ze heeft meegedaan aan het Videoland programma ‘Hans betaalt de schade’. In dit programma namen we een kijkje in het leven van verschillende sugarbaby’s en sugardaddy’s.

Helemaal zeker weten we het nog niet, daarvoor moeten we nog even wachten op bevestiging van RTL. Een duidelijke startdatum is er dus ook nog niet, maar door steeds meer bronnen wordt mei/juni bevestigd.

Eén ding is zeker, wij kunnen niet wachten! Tot die tijd kunnen we natuurlijk vanaf aanstaande donderdag weer genieten van Temptation Island USA. En wat Love Island betreft: we houden je op de hoogte.  😉

Meer Juice over Love Island