Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 22 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Love Island komt terug! Dit is alles wat we over het nieuwe seizoen weten

Het heftige seizoen van Temptation Island: Love or Leave zit er nog maar net op, en we kunnen ons al weer verheugen op een ander heerlijk programma. Het nieuwe seizoen van Love Island start namelijk bijna, wist oud-deelneemster Lisa van Zuylen te vertellen. Niet dat ze dat al mocht vertellen, maar dat terzijde.

Dít weten we tot nu toe over het nieuwe seizoen.

Nieuw seizoen Love Island

Nadat we Mert en Joan het laatste seizoen van Love Island zagen winnen, konden we al niet wachten op weer een nieuw seizoen waarin singles opzoek gaan naar de liefde. Goed nieuws: het lijkt erop dat we niet heel lang meer moeten wachten. Oud-deelneemster Lisa van Zuylen liet namelijk ‘per ongeluk’ weten dat een goede vriendin van haar is gevraagd door de producers. Dat betekent maar één ding: het casten is volop begonnen.

Lisa laat weten dat het casten geheel coronaproof verloopt, want haar vriendin moest een filmpje opnemen. Sta je dan in je bikini rondjes te draaien in je woonkamer.

Zelf op zoek naar de liefde? Geef je op!

Hoewel er dus geen casting face-to-face plaatsvindt, kan je je wel opgeven voor het nieuwe seizoen van Love Island. Er worden nog nieuwe kandidaten gezocht die de liefde willen vinden. De vereisten? Single (joh), tussen de 20 en 30 jaar oud en op zoek naar real love. Tik je de hokjes af? Geef je dan op.

Naast persoonsgegevens word je ook gevraagd waar je naar op zoek bent, hoe je woonsituatie eruitziet en wat dingen over je relatiegeschiedenis. Je moet opgeven hoe je ideale partner eruitziet én moet dus een video maken van jezelf. Wanneer het nieuwe seizoen plaats gaat vinden is nog niet bekend, maar Lisa zei in haar YouTube-video dat ze denkt dat het in mei en juni plaatsvindt.  We weten niet van jou, maar wij kunnen niet wachten.

Dit wil je ook weten: op Videoland kan je nu een reünie van de afgelopen 6 seizoenen(!) Love Island UK zien (en dat wil je)