Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Entertainment 2 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Nu op Videoland: de reünie van afgelopen 6 seizoenen(!) Love Island UK

Vergeleken met ‘onze’ versie van Love Island, is Love Island UK next level. We hebben inmiddels van zes seizoenen mogen genieten. Ooit afgevraagd hoe het nu is met de 187 deelnemers uit een van de seizoenen? Goed nieuws: in Love Island UK: What Happened Next? zien we hoe het nu met ze gaat.

De een is nog diehard single, anderen hebben een gezin gesticht, sommigen zijn bezig met een kledinglijn en anderen hebben intussen een modellencontract.

Love Island UK: What Happened Next?

Terwijl we wachten op weer een nieuw seizoen Love Island UK, kunnen we vast genieten van een andere serie rondom deze populaire datingshow. Love Island UK: What Happened Next is al te zien op Videoland. In de serie zien we hoe het nu gaat met oud-deelnemers van de afgelopen zes seizoenen. En dat zijn er nogal wat, er deden namelijk 187 deelnemers mee.

De opnames van het laatste seizoen – laat staan de eerste paar seizoenen – zijn al een tijd gestopt. Logisch dat er veel veranderd is in het leven van de Love Islanders. Waar sommigen een gezin hebben gesticht, zijn er ook deelnemers die nog steeds genieten van het vrijgezelle leven. Andere deelnemers hebben veel geluk gevonden op werkgebied, van een modellencontract tot het opzetten van een kledinglijn. Een ding is zeker: je moet Love Island Uk: What Happened Next gaan zien.

Nieuw seizoen

Dan nog even over het nieuwe seizoen dat eraan zit te komen. Dat schijnt namelijk een nogal bijzondere te worden. Want hoewel we in een enorme crisis leven, wordt er veel geld gestopt in de opnames van het nieuwe seizoen Love Island UK. Hoewel de opnames vorige zomer af werden geblazen vanwege het coronavirus, is het nu zeker dat-ie er gaat komen. Sterker nog, het belooft de grootste show uit de geschiedenis te worden.

Er worden drie keer meer deelnemers ingevlogen dan bij een normaal seizoen, zodat er extra reserves zijn als iemand ziek wordt. Daarnaast moet iedereen – nog voordat de opnames starten – eerst in quarantaine. Duur grapje: extra deelnemers invliegen én extra hotelkamers boeken.

LI-juice van eigen bodem:

  • Ha! Dus Remco uit Love Island is nu tóch samen met “het meisje”
  • Oké dan: Fabrizio date met deze deelnemer uit Love Island