Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 14 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Oké dan: Fabrizio date met deze deelnemer uit Love Island

Dat realitysterren uit verschillende programma’s elkaar vaak al kennen óf binnen no-time leren kennen, is een ding dat zeker is. Neem bijvoorbeeld Joan uit Love Island, die beste vriendinnen is met Amije, die weer mee heeft gedaan aan Temptation Island. Op liefdesgebied komen mensen uit de realitywereld elkaar óók zo nu en dan tegen. Fabrizio (Temptation Island VIPS) lijkt namelijk aan het daten te zijn met Lisa Moerman uit Love Island.

Nog niet zo lang geleden zouden de twee voor het eerst op date zijn geweest. We praten je bij.

Fabrizio aan het daten met Lisa uit Love Island

Zowel Fabrizio als Lisa hebben allebei niet zo’n succes in de liefde gehad. Het lijkt erop alsof ze het geluk nu bij elkaar zoeken. We kennen allemaal wel het mislukte liefdesavontuur van Lisa uit Love Island. Nadat het experiment met Giuliano niet zo goed afliep voor Lisa, is ze aan het daten geslagen. Met jawel, niemand minder dan Fabrizio Tzinaridis.

Fabrizio kennen we als dé ex van Pommeline Tillière, al kreeg hij daarna nog een relatie met studente Lotte. Inmiddels zijn ze allebei single én aan het daten. Met elkaar.

Van berichtjes naar afspreken

De Love Islander heeft in een interview met het Belgische Het Laatste Nieuws vertelt hoe de vork in de steel zit. Lisa en Fabrizio schijnen elkaar al een tijdje te kennen – al kende Lisa de Temptation-ster niet van dat programma. Anyway, het begon allemaal met berichtjes heen en weer sturen. Dat ging een lange tijd voort, waarop de realitysterren besloten om eens af te spreken. En daar was-ie: de eerste date.

Die date moest natuurlijk wel coronaproof plaatsvinden. Ze konden niet ergens een drankje doen of gezellig samen eten, dus besloten ze te wandelen in Gent. Maar verliefd? Dat zijn ze nog niet, al gaf Lisa wel toe dat zij niet uit wil sluiten dat het meer dan gezellig zou kunnen worden met Fabrizio. Wij zijn benieuwd.