Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Life 14 jan 2021
Leestijd: 3 minuten

Jonge koppies: zó zagen de Temptation Islanders er een paar jaar geleden uit

Temptation Island: Love or Leave is alweer een tijdje aan de gang en we beginnen de deelnemers steeds beter te leren kennen. Het wordt nu tijd dat we een beetje dieper in hun verleden gaan duiken. De kandidaten zien er nu allemaal prachtig uit, maar was dit altijd al zo?! Wij hebben het voor je uitgezocht, zó zagen de Temptation Islanders er een paar jaar geleden uit.

Enjoy!

Temptation Island deelnemers vroeger

Instagram is net een soort digitaal fotoboek, als je maar lang genoeg naar beneden scrollt zie je vanzelf jongere versies van de deelnemers voorbijkomen. De meest opvallende foto’s hebben we voor je op een rijtje gezet:

1. Jaydi

De foto’s die je hieronder ziet zijn allemaal genomen in de periode dat Jaydi nog met Sonny samen was. Dat is nu natuurlijk verleden tijd, wel is het fijn om terug te zien dat ze een paar jaar geleden nog wel gelukkig was met haar relatie. De eerste foto is genomen op 9 maart 2018 – dat is alweer bijna drie jaar geleden. De andere foto is genomen in de zomer van 2019.

Je ziet duidelijk dat Jaydi de afgelopen jaren écht volwassen is geworden.

2. Temptation Island Sonny

De meest oude foto’s die we van Sonny konden vinden komen uit 2018. Je ziet duidelijk dat Sonny een klein beetje is veranderd in zijn gezicht ten opzichte van deze onderstaande foto’s. Wel zie je dat Sonny zijn blik altijd hetzelfde is gebleven, hij is gewoon van nature uit vrolijk.

3. Dennis

Oef, deze Dennis is wel heel jong. De onderstaande foto is genomen in 2016 (!) – dat is wel vijf jaar geleden. Je ziet duidelijk dat Dennis volwassen is geworden de laatste jaren. Hoewel zijn lichaam altijd al zo strak was, ook vijf jaar geleden.

4. Temptation Island Eva

Hoewel Eva veel oude foto’s van het internet verwijderd heeft, hebben we deze foto nog kunnen spotten. Het is maar een jaar geleden, maar hier zie je links bovenin een hele andere Eva dan dat we op Videoland kunnen zien.

5. Kayli

Wow, één van de oudste foto’s die we konden vinden was van Kayli. Deze foto is genomen in 2014. De jonge Kayli ziet er heel anders uit nu tijdens Temptation Island. De tweede foto is genomen in begin 2019. Daar herkennen we Kayli al een beetje beter, hoewel ze er nog steeds heel jong uitziet.

6. Temptation Island Gregory

Het meeste verschil zien bij tussen de jonge Gregory en de Gregory van nu in Temptation Island. Wauw, wat is hij veranderd. De eerste foto is genomen in einde 2014 (!). Die daarna in 2015 – het lijkt al eeuwen geleden.

7. Daryl

Ook de nieuwe vlam van Karina zag er vroeger heel anders uit. Hier lees je alles over de jonge Daryl.

8. Temptation Island Denise

Ook van Temptation Island Denise konden we een paar leuke foto’s uit het verleden vinden. Zó zag Denise er in 2016 uit:

Instagram - deniseraymusic

9. Grote Mike

Grote Mike had ook een iets andere look in 2016. Toch kunnen we wel duidelijk zien dat het Mike is.

Instagram - mikevanaalst15

10. Temptation Island Marco

Marco zien we voornamelijk veel voorbijkomen op de Instagrampagina van Denise. Van Marco kunnen we duidelijk zeggen dat hij niet veel veranderd is de afgelopen jaren.

Instagram - deniseraymusic
Instagram - deniseraymusic

11. Anne

Anne is daarin tegen toch wel een beetje veranderd. Dit is de aller eerste foto die Anne op Instagram heeft geplaatst op 19 januari 2015. Temptation Island Anne is duidelijk volwassen geworden de afgelopen jaren.

12. Temptation Island Ricky

Ricky hoort ook echt thuis in dit rijtje, want hem hadden we waarschijnlijk niet herkend als we hem jaren geleden waren tegengekomen.

Wil je een hele jonge Ricky zien, klik dan op deze link.

ricky uit temptation island