Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Life 9 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Zó zag Temptation Island Daryl er vroeger uit – voordat hij naar de sportschool ging

Tijdens de standaard stalk-sessies van de deelnemers van dit seizoen van Temptation Island: Love or Leave kwamen ze deze interessante beelden tegen. De single deelnemer Daryl ziet er namelijk onwijs goed uit op beeld, maar vroeger was dat nog eens anders. Nu Daryl meer in de spotlicht staat in Temptation Island, wordt het tijd dat we de foto’s met jullie delen.

Let goed op.

Daryl Temptation Island

Als je door de Instagram foto’s van Daryl scrollt zie je alleen maar foto’s van hem in de sportschool. En wow, dat kan je zeker zien aan zijn lichaam. Maar we komen ook een transformatie foto tegen, want vroeger was dit wel eens ander. Kijk maar voor jezelf:

Instagram - darylyngard

Whut? Ja je herkent Temptation Island Daryl bijna niet meer.

Daryl zijn avontuur tot nu toe

In de vorige paar afleveringen viel Daryl eigenlijk niet zoveel op, maar dat is onwijs veranderd in de laatste aflevering. Het was namelijk altijd al duidelijk dat Daryl Karina wel zag zitten, maar daarmee heeft Karina tot nu toe nog niks mee gedaan.

Karina heeft in de achtste aflevering van Temptation Island eindelijk toegegeven dat haar relatie tot een einde loopt en dat ze graag verder wil komen. Vanaf daar kom je meteen terecht bij Daryl, want hij vangt haar graag op. De spetters vielen van het beeldscherm af tussen de twee. Ze gaan voor het eerst samen op date en het lijkt erop alsof dit niet de laatste gaat worden. Beide hebben onwijs genoten, het enige wat ze nog tegenhoudt is het feit dat ze beide niet weten of de ander oprecht is.

We zullen in de volgende afleveringen zeker meer van Daryl en Karina zien in Temptation Island. Wij zijn benieuwd waar het heen gaat en of ze hun klik kunnen versterken. Misschien wel in Nederland na het programma. To be continued…

Lees ook: Om dit bewijs kan je niet heen – Karina en Gregory zien elkaar nog na de opnames van Temptation Island