Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 29 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Ha! Dus Remco uit Love Island is nu tóch samen met “het meisje”

Als 2020 ons één ding heeft gebracht, is het veel juice thanks to onze favoriete realityprogramma’s. We nemen je even mee naar een tijdje terug, toen Love Island nog speelde. Ken je het moment nog waarop Remco werd geconfronteerd met het feit dat hij ‘een vriendin’ in Nederland zou hebben? Kort daarna kregen we steeds meer updates: wie was nou dat meisje en hoe ging het toen hij eenmaal terug was?

Wat blijkt? Remco heeft nu een relatie met dat meisje! Op Instagram deelde hij een foto.

Dit is de vriendin van Remco uit Love Island

Tegen het einde van dit spraakmakend seizoen Love Island, zaten we maar met één vraag: wie ís nou die ‘relatie’ die Remco zou in Nederland zou hebben, terwijl hij iedereen voorloog in Love Island? Daar hebben we eigenlijk nooit antwoord op gekregen. Tot nu.

Op Instagram deelt Remco namelijk een kiekje van hem en zijn vriendin. Wat blijkt? Het is het meisje waar het al die tijd om draaide! In de caption vertelt Remco dat ze elkaar zo’n drie a vier keer hadden gezien, voor hij besloot mee te doen aan Love Island.

We weten allemaal dat hij op Love Island erachter kwam dat zijn hart nog bij iemand anders lag. Hij zegt dat hij tijdens het programma steeds vaker aan haar begon te denken. Hoewel de twee toen nog in de date-fase zaten, is het nu dikke verkering! “Ironisch genoeg heb ik die liefde op love island gevonden en is het nu mijn vriendin”.

Remco Love Island
Instagram @pinda_kaaz

Not amused

Eind goed, al goed. Toch hebben we allemaal meegekregen hoe Remco op televisie werd geconfronteerd, maar hoe dacht het meisje in kwestie over de hele situatie? Na het programma heeft Remco in meerdere interviews verteld dat de twee elkaar wel weer hadden gesproken en gebeld, maar dat ze nog moesten zien hoe het zou gaan lopen.

Hij gaf toe dat zij het niet heel leuk vond om te zien. Destijds zei de oud-deelnemer dat hij nog steeds hoopte dat het iets kon worden. En look at them now. Zo zie je maar weer dat liefde niet valt te plannen.