Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 29 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Oei: uit dit interview blijkt dat Liyah en Greg geen beste vrienden zijn

Dat de relatiestatus “het is ingewikkeld” van Facebook de situatie tussen Greg en Liyah uit Temptation Island perfect zou omschrijven, is een ding dat zeker is. Hoewel ze in Temptation Island nog een goede klik met elkaar lijken te hebben, blijkt uit een nieuw interview dat dat inmiddels is veranderd.

Wij praten je bij.

Temptation Island: Greg en Liyah

Well, well, waar beginnen we. In het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave werd al gauw duidelijk dat Greg en Liyah het goed met elkaar konden vinden. Inmiddels zijn we wat afleveringen verder, en is er het een en ander gebeurd. Sterker nog, in de teaser voor de aflevering van volgende week zien we Greg zoenen. En niet met Liyah.

Aan het einde van de aflevering van deze week verschenen wat juicy beelden waarom Greg te zien is met bovenop zich een van de singles. Ze zoenen. En hoewel je zou verwachten dat Greg en Liyah zouden gaan zoenen (na alle spanning die er in de lucht hangt, holy moly), zien we dat het niet Liyah is. Wie het wél is, gaan we volgende week zien. In de tussentijd kunnen we genieten van de volgende juice: de twee lijken namelijk geen besties meer te zijn.

Greg reageert op interview

Liyah werd geïnterviewd door FunX, waarin werd gesteld dat de Greg en Liyah dicht bij elkaar zou wonen. Daarop reageert Liyah door toe te geven dat wanneer ze hem zou tegenkomen (en hem niet zou kennen), ze niet twee keer om zou kijken. Ai.

Je raadt het al. Greg heeft het fragment ook gezien en reageert erop via het Instagram-account @roddelloog. Uit zijn reactie kunnen we wel concluderen dat de twee niet meer zo goed gaan samen. Oordeel zelf.

Greg en Liyah in gesprek
Instagram @roddelloog

 Meer Tempa sensa: