Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 17 jan 2021
Leestijd: 1 minuut

Smashen’: dít is waarom je het zo vaak hoort in Temptation Island

Oké, vandaag even wat anders dan alle drama in Temptation Island. Er is namelijk iets wat ons op is gevallen in alle afleveringen: het woord ‘smashen’. Alle deelnemers gebruiken het. En wat blijkt? Daar is een reden voor. En die is erg verrassend.

We praten je bij.

Smashen: waarom iedereen in Temptation Island het zegt

Bij elk programma hoort het wel. In Love Island seizoen één konden we het woord ‘viben’ niet meer aanhoren, zo vaak werd het gebruikt. In dit seizoen van Temptation Island valt – naast alle toch wel hilarische quotes van Sonny – nog iets anders op. Het woord ‘smashen’ wordt te pas en te onpas gebruikt.

Karina zag Gregory bij het zwembad met de meid waarmee hij smasht, andere deelnemers smashen lekker met elkaar: wij weten niet wát het betekent, maar het is een ding dit seizoen. En wat blijkt? De productie heeft hier het een en ander mee te maken.

Wedje leggen

Wij waren niet de enige die dit nog onbekend woord veel voorbij hoorden komen. Op Twitter en Instagram spreken meer mensen hun bedenkingen uit. Stories werden opnieuw gedeeld door het bekende account @team_tempa en toen kwam er duidelijkheid.

Single Daisy vertelt namelijk dat iedereen het woord ‘smashen’ MOEST gebruiken van de productie. Zij wilden een nieuw woord de wereld in helpen (well, dat is gelukt). Sterker nog, Daisy had het gevoel alsof er een wedje was gelegd onder de productie wie als eerste iemand on camera het woord ‘smashen’ kon laten zeggen. Leuk idee voor met de meiden: shotje drinken zodra iemand smashen zegt. 😉