Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Love & Seks 17 jan 2021
Leestijd: 3 minuten

Wil je weten: dít zijn de meest gestelde vragen over seks aan Google (met antwoorden)

Wat zouden we toch doen zonder Google. Dagelijks type je waarschijnlijk wel eens een woordje in Google om te checken of de spelling goed is, of om antwoord te krijgen op een vraag waar je mee zit. Zo worden er ook heel veel vragen over seks gesteld aan Google. Dit zijn vragen waar we waarschijnlijk allemaal wel over nadenken, maar durf jij ze echt te stellen?

Om het je gemakkelijker te maken hebben we de meeste gestelde vragen op een rijtje gezet – met antwoorden.

Meest gestelde vragen seks Google

Met deze tien vragen houden Nederlanders zich bezig, als jij het je altijd al afvroeg – dan krijg je nu antwoord:

1. Waar zit de G-spot

Dit is de meeste gestelde, maar ook meteen de moeilijkste vraag. Wij kunnen je vertellen dat onderzoekers nog geen magisch plekje hebben gevonden om een vrouw intenser te laten klaarkomen. Dit varieert namelijk per lichaam.

2. Hoe laat ik een vrouw klaarkomen tijdens de seks?

Hier kan Google je een paar hele bruikbare tips geven (tongwerk werkt bijvoorbeeld heel stimulerend), hoewel je toch altijd goed moet letten op wat je partner fijn vindt tijdens de seks. Iedereen is anders en reageert ook verschillend. Je kunt het ook simpelweg aan je partner vragen. Waarschijnlijk heeft hij/zij meer ervaring met zijn/haar lichaam dan jij – dit is dus een goede manier om achter trucjes te komen.

3. Wat kan je doen om van herpes af te komen

Even een heel andere vraag over de gevolgen van seks. Waarover we je helaas moeten vertellen dat er geen medicijn is dat het herpes virus helemaal dood. Er zijn wel tabletten die de klachten kunnen verminderen – ga daarom meteen naar je huisarts als je je niet goed voelt.

4. Hoe kom je van genitale wratten af?

Deze soa kan behandeld worden met een zalf. Daarnaast kan de dokter ook meer ingrijpende behandelingen voorstellen, zoals wegbranden. Ga voor meer info naar je huisarts.

5. Wat is een druiper?

Een druiper is een ander woord voor de soa gonorroe. Het is een bacterie die heel besmettelijk is en overgedragen kan worden tijdens de seks, maar gelukkig goed te behandelen. Same as the above – ga naar de huisarts.

6. Kan een penis vergroot worden?

We kunnen je vertellen dat is alleen mogelijk is met ingrijpende behandelingen. Daarnaast is het ook helemaal niet nodig. Ieder lichaam is perfect en bij goede seks is alleen communicatie nodig om het te laten slagen. De grote van de penis heeft hier niks mee te maken.

7. Hoe meet je een penis?

Googles antwoord: met een meetlint.

8. Hoe oud moet je zijn om condooms te kopen?

Dit antwoord is heel duidelijk, er zit geen minimale leeftijd op het kopen van condooms. Maar als je jezelf dit afvraagt, dan moet je eens goed bedenken of je al klaar bent om de condooms te gebruiken en seks te hebben.

9. Hoe lang duurt seks?

Echt de geslachtsgemeenschap duurt gemiddeld uit onderzoek 5,4 minuten. Hierbij is echter niet gekeken naar voorafgaande activiteiten of andere seksuele handelingen. De lengte van de seks hangt echt af van of jullie het nog naar je zin hebben. Stem dit dus vooral met elkaar af – communiceer. Ga het niet timen, maar laat het gebeuren.

10. Hoe steek je een mannelijks geslachtsorgaan in een vrouwelijk geslachtsorgaan?

Voorspel is hierbij belangrijk. Zorg ervoor dat jullie allebei in de mood zijn. Dit hoeft trouwens die elke keer als je seks hebt, doe vooral waar je je goed bij voelt. Ook als je deze vraag aan Google vraagt, moet je je eerst afvragen of je er echt wel klaar voor bent. Denk na voordat je actie onderneemt.

Lees ook: Na de seks kun je deze 5 ongemakken en emoties voelen en dat is volkomen normaal