Britta van Aggele
Britta van Aggele Love & Seks 15 apr 2024
Leestijd: 2 minuten

Word jij nooit aangesproken door mannen? Met deze tip staan ze voor je in de rij

Hoor jij je vriendinnen altijd alleen maar praten over al die leuke mannen die ze ontmoeten, terwijl jij nooit in contact komt met een leuke man? Dan is deze tip voor jou! Wij vertellen je hoe jij er dit jaar voor kunt zorgen dat ook jij met een leuke vent in contact komt.

Ready, set, flirt!

Flirten 101

Door social media worden mensen in het algemeen steeds meer sociaal ongemakkelijk. Misschien heb je daar zelf soms ook wel een beetje last van, maar wees niet bang. Social media biedt namelijk ook steeds meer handige tips waardoor jij juist kan bloeien in sociale omgevingen. Zo gaat er nu een tip viraal op social media die misschien niet nieuw, maar zeker de moeite waard is om opnieuw te horen.

In de wereld van flirten werkt volgens TikTok namelijk alles om zelfvertrouwen. Dit is misschien makkelijker gezegd dan gedaan, maar als je het lastig vind om zelfvertrouwen uit te stralen is er nog een optie. Fake it till you make it! Niemand voelt zich namelijk elke minuut van elke dag vol met zelfvertrouwen, maar zolang je dit uitstraalt is er een hoop voor elkaar te krijgen.

4 situaties die je sowieso herkent als je ongesteld bent of moet worden

Zelfvertrouwen uitstralen

Dat blijkt uit een video op TikTok, die laat zien dat zelfvertrouwen überhaupt niks te maken heeft met de manier hoe je eruit ziet. Ook al zie je er misschien niet helemaal uit zoals je zou willen: als je zelfvertrouwen uitstraalt, zullen ander mensen (en dus ook mannen) dit doorhebben. Vanaf nu is het dus een absolute must om zelfvertrouwen uit te stralen, waar je maar bent en hoe je er dan ook uitziet.

@daniellewalter_

Just pretend its a fun game if you don’t have the confidence quite yet 🧚🏼💕😘 i PROMISE this works #datingadvice #datingadviceforwomen #thingsiwishiknew #feminineenergy

♬ original sound – Danielle Walter

Vrouwen die dit advies al hebben opgevolgd zijn ontzettend enthousiast. Zo schrijft een vrouw: “I am a plus size woman but I carry myself with confidence and have always had attention. it doesn’t matter what size, it is all about how you carry.” Andere vrouwen schrijven: “Confidence will forever be the best game changer babes”, “Yesss! Energy is E V E R Y T H I N G 👏🏼” en “Confidence will always make you attractive.”

OMG: de parfums van Massimo Dutti zijn blijkbaar dupes van hele dure geuren