Britta van Aggele
Britta van Aggele Love & Seks 10 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

De golden retriever vs black cat theorie legt uit waarom jouw relaties wel of niet werkt

Je hoeft maar een paar minuten rond te speuren op het internet of de datingtrends en -theorieën vliegen je om de oren. Wij zien door de bomen bijna het bos niet meer, maar de golden retriever vs black cat date-theorie vertelt welke relaties het beste werken.

Wij leggen je uit hoe het zit!

Golden retriever vs black cat theorie

Als jij op TikTok zit heb je vast en zeker al wel eens gehoord van de term “golden retriever boyfriend”. Hiermee wordt vaak een lieve vriend bedoeld, die goed voor je is. Dus niet zo’n bad boy-type waar we in onze jongere jaren vaak achteraan gaan. Deze “golden retriever” jongens en mannen hoeven overigens geen blond haar te hebben, want de beschrijving gaat meer over hun innerlijk.

Maar hoe zit dat nou precies met de combinatie van een “golden retriever” en een “black cat“? Dat is momenteel hét gespreksonderwerp op TikTok. Volgens TikTok zullen vrouwen namelijk nooit gelukkig zijn in hun relaties als zij constant achter hun mannen zouden aan moeten lopen. De man in de relatie moet dus meer obsessed zijn met zijn vriendin of vrouw, dan zij met hem. Zo moet volgens TikTok de man dus de “golden retriever” zijn, terwijl de vrouw in de relatie een “black cat” is.

Reacties

Natuurlijk worden er een aantal celebrity voorbeelden gegeven in de video en wij moeten zeggen dat we het er wel mee eens zijn. Bij alle koppels die voorbijkomen zijn de mannen overduidelijk de “golden retriever” in de relatie en de vrouw de “black cat”.

@annakrstna

Replying to @Tina Kaur #love #dreamgirl #beauty #relationship #dating #datingadvice #femmefatale #feminineenergy #desire #obsession #darkpsychology #sprinklesprinkle #femininity #psychology #selflove

♬ original sound – Anna Kristina 🤍

Ook kijkers van de video zijn het eens met deze theorie. Zo schrijft een kijker: “Yess a old woman told me that relationship works better when the man likes the woman a little bit more.” Andere kijkers schrijven: “So essentially, date down ladies. Our grandmas always said find a man who’s more in love w/ you than u are with him. This is age old scripture!”, “This is girl math” en “Piece of advice I always remember, he need to love you more than you love him . Just a bit. Only way it’ll work.”

Sanna (28): ‘Ik ben naar Antwerpen verhuisd voor de liefde, maar ik heb spijt’