Britta van Aggele
Britta van Aggele Love & Seks 9 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

Met deze flirt tips sla jij binnen no-time een man aan de haak

Ken jij de uitspraak mannen komen van Mars, vrouwen komen van Venus? Daar begint het steeds meer op te lijken. Het tegenkomen van een leuke man lijkt tegenwoordig een ware opgave, maar niet meer voor lang. Wij delen namelijk een paar belangrijke flirt tips met je.

Wij hebben een TikTok-account gevonden waarop een man himself deelt hoe jij de geheime taal van mannen kunt spreken. Zo weet je precies hoe je ze vanaf nu om je vinger kunt winden.

Flirten

Ben jij net zo slecht in flirten als wij? We kunnen soms wel eens een goeie schop onder onze kont gebruiken als het op mannen aankomt. Maar laten we even eerlijk zijn: het is ook gewoon ontzettend spannend om op iemand af te stappen die je wel ziet zitten. Dat is alleen geen goede reden om het niet te doen.

Je leeft namelijk maar één keer en moet er zelf wat moois van maken. Dat betekent dus ook op die ene leuke jongen in de club, op straat of in de supermarkt afstappen. Make your move! Krijg je al zweethanden als je hieraan denkt? Same! Maar samen komen we er. Daarom delen wij wat onmisbare tips die jou heel goed van pas gaan komen tijdens het flirten met mannen.

Onderzoek onthult: dit is hoe vaak de meeste Nederlanders seks hebben

Tips

Er zijn op het internet wel duizenden video’s met daarin tips te vinden over hoe je het beste met een man kunt flirten. Toch lijkt het ons een goed idee om tips te krijgen van iemand vaan het geslacht zelf. Ook op dat gebied is er op TikTok genoeg te vinden. Zo kwamen wij een man tegen die wel hele specifieke tips geeft en wij zetten ze voor je op een rij!

  1. Wees een beetje gemeen: Volgens Tomisin, de man in kwestie, moet je in je communicatie met mannen een beetje gemeen zijn en vertellen wat je juist niet leuk vindt aan ze. Hierdoor komt een man in de ‘prove it mode’. Dit betekent dat hij zich aan jou wil bewijzen, je goedkeuring wil ontvangen en wil bewijzen dat hij wel dé man voor jou is.
  2. Hou het gesprek kort: Het gesprek wat jullie hebben kan je het beste kort houden. Bij deze tip is het wel belangrijk dat je na het gesprek in de buurt blijft staan van jouw doelwit, zodat hij gemakkelijk een nieuw gesprek met je kan beginnen. Komt hij opnieuw jouw kant op om een gesprek te beginnen? Bingo!
  3. Hou het spicy: Leg niet al je kaarten in één keer op tafel. Het is wel belangrijk om de man in kwestie te laten weten dat je hem leuk vindt, maar dit hoef je niet direct tegen hem te zeggen. Draai er een beetje op een speelse manier omheen, waardoor hij het gevoel krijgt dat hij achter je aan moet gaan om je te veroveren. Hou het speels!
@tomisin_atob

How to flirt with a man #relationship #relationships #relationshiptiktok #relationshiptok #datingtiktok #datingadviceforwomen #dating

♬ original sound – tomisin_atob

Word jij nooit aangesproken door mannen? Met deze tip staan ze vanaf nu voor je in de rij