Emma Toussain
Emma Toussain Love & Seks 22 mrt 2024
Leestijd: 1 minuut

Met deze 3 tips overwin jij je commitment issues

Vind jij het maar lastig om je te binden aan één iemand? Om je over te geven aan het daten? No worries, je bent niet de enige. Tinder geeft namelijk wat hele handige tips die je helpen om je commitment issues te overwinnen.

Zeg maar dag tegen je commitment issues

Hoe zorg je ervoor dat je open staat voor de liefde zonder dat je het jezelf al te veel pijn doet? Lees snel verder.

Tip 1: begin met lichte gesprekken

Creëer een solide basis door lichte en leuke gesprekken te voeren, bijvoorbeeld zoals op Tinder. Gebruik de app als een plek voor vriendschappen voordat je je volledig aan anderen wil binden. Het is een ontspannen manier om te ontdekken wat je echt zoekt zonder direct in het diepe te springen.

Tip 2: ontdek wat jij zelf leuk vindt

Een dating-app is er niet alleen voor het vinden van liefde en vriendschappen, maar ook voor het ontdekken van jezelf. Gebruik de gesprekken met je matches als een spiegel om je bindingsangst te onderzoeken. Reflectie is de sleutel tot het overwinnen van commitment issues.

Tip 3: vertrouwen moet je opbouwen

Neem de tijd om elkaar te leren kennen. Een dating-app is een ideale plek om relaties in een langzamer tempo op te bouwen. Door geleidelijk vertrouwen op te bouwen, geef je jezelf de ruimte om comfortabeler te worden met het idee van toewijding.