Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 13 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Wacht ff: krijgt Sonny van Temptation Island een eigen programma?

Als er één iemand is die voor veel vermaak heeft gezorgd sinds de quarantaine, dan is het wel Sonny uit Temptation Island. Na de eerste aflevering was hij nog net niet trending op Twitter. Even later gingen de geruchten dat hij het programma zou moeten verlaten (wat nog moet blijken) en zelfs bol.com heeft al een geniale inhaker op zijn zijwieltjes-uitspraak gemaakt.

In Temptation Island kunnen we vooralsnog van Sonny genieten. Wie hem op Instagram volgt wordt daar ook nog dagelijks op de hoogte gehouden van al zijn avonturen. Komt daar binnenkort een tv-programma bij?

Krijgt Sonny een eigen programma?

Temptation Island is al een tijdje gaande. Hoe verder we in het programma komen, hoe meer het einde nadert. Inmiddels lijkt het erop alsof twee stellen de relatietest niet gaan halen. Eén van die twee stellen, zijn Sonny en inmiddels ex-vriendin Jaydi.

Jaydi lijkt haar liefde te hebben gevonden bij single Ricky (die er vroeger trouwens héél anders uitzag), en Sonny is nog niet klaar om op te geven. Zijn hart werd gebroken via een videoboodschap en in de huidige afleveringen lijkt hij kapot te zijn van liefdesverdriet. We gaan er ongetwijfeld meer van zien in de afleveringen. En hoewel Temptation Island: Love or Leave ten einde loopt, kunnen we misschien nog wel veel langer genieten van Sonny.

Sonny temptation island
Sonny temptation island

Reality of documentaire?

Dat bleek wel uit enkele Instagram Stories van Sonny himself. In screenshots van een gesprek met een fan, liet Sonny weten dat RTL (en andere media) er aan zit te denken om een programma rondom de realityster te maken.

We zouden dan moeten denken aan een reality- of documentaireprogramma. De ex-vriend van Jaydi ziet het zelf in ieder geval helemaal zitten, want hij kan niet wachten om “de echte Sonny aan de wereld te laten zien”.