Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 13 jan 2021
Leestijd: 1 minuut

DIY bralette: maak van je oude bh’s binnen no-time een mooie bralette

We hebben ze allemaal wel in onze kast liggen: voorgevormde bh’s die het daglicht eigenlijk niet mogen zien, maar zo fijn zitten. Of wat dacht je van die voorgevormde bh’s die ergens onderin je kast liggen, maar je juist nooit meer draagt. Goed nieuws: er bestaat een DIY bralette, waardoor je deze bh’s nu zelf kunt omtoveren tot een fancy bralette. Zit-ie nog net zo fijn, maar ziet het er net wat leuker uit.

We spotten deze DIY op TikTok, en vertellen je er alles over.

DIY bralette: van oude bh’s naar bralette

Een oude, voorgevormde bh die binnen no-time omgetoverd wordt tot een mooie bralette, het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch kan je met een hele simpele handeling ervoor zorgen dat je lingeriesetjes een upgrade krijgen. Da’s nog eens upcyclen. Op TikTok spot je de DIY bralette steeds vaker. Wij zijn fan.

Het kost je nog geen tien minuten en je hebt alleen maar een schaar nodig, naast natuurlijke je oude bh die wel een make-over kan gebruiken. Knip de voorgevormde cups uit je bh, en het kanten deel blijft over. Het resultaat? Een DIY bralette. Er is niks meer terug te zien van je oude bh. Wedden dat je deze veel vaker gaat dragen?

@ayishahchaudry

Upcycling an old padded af primani bra lol #fyp

♬ Super flat lad – Matthew_carlin_

@lila.gellerr

go cut ur bras!!!!

♬ Jenny x WAP x Tap In x Upside Down – carneyval

Nog meer DIY uitproberen?