Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Life 11 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

JUICE: Temptation Island Angelo vertelt in een interview dat er nóg een relatie gaat stuklopen

Misschien dacht je dat Temptation Island zijn hoogtepunt heeft gehad dit jaar, maar er ligt nog veel meer in het verschiet. De breuk van Sonny en Jaydi lijkt misschien het enige heftige dat er gaat gebeuren dit seizoen, maar volgens Temptation Island Angelo is dat niet het geval. Er gaan namelijk nóg een relatie stuk, volgens hem.

Je zou toch denken dat Angelo weet waar hij het over heeft, hij is tenslotte bij de opnames geweest 😉

Temptation Island – volgens Angelo

Angelo heeft afgelopen week een interview gedaan met De Telegraaf TV. In de video praat hij samen met de twee hostessen over zijn Temptation Island avontuur en over de huidige ontwikkelingen in het programma.

Er wordt gesproken over de relatie van Jaydi en Ricky. Angelo kan niet té veel zeggen over de twee, wel vertelt hij dat Ricky eerst zijn kamergenootje was, maar dat hij al snel naar Jaydi verhuist is. Wat er daar in bed gebeurd is weet Angelo niet, zo concreet heeft hij dat niet met Ricky besproken.

Ook gaat het over zijn connectie met Temptation Island Eva. Hij vertelt dat ze echt een hele goede klik hebben en dat hij met haar als enige geen vriendschappelijk toekomst ziet, misschien wel meer. To be continued…

Over de relatie tussen Karina en Daryl vertelt Angelo dat we juice kunnen gaan zien volgende week in Temptation Island. Ook benadrukt Angelo dat de problemen veel meer overdreven worden op beeld. Hij heeft het in het echt meegemaakt en nu hij het terugziet worden zijn gedachten wel bijgesteld.

Opvallende aan het gesprek

Uiteindelijk wordt er aan Temptation Island Angelo gevraagd of hij weet waarom er in het begin 12 singel vrouwen waren en maar 11 single mannen. Angelo reageert hier een beetje geschokt en zegt: “Ik mag hier niks over zeggen, misschien waren er wel 12 of 11, misschien viel er op het laatste moment eentje af – je weet het niet”. Hmm, apart – wat zal hier gebeurd zijn, misschien komen we er nog achter.

Hier kan je het hele interview bekijken: