Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 11 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Het verlossende antwoord: Famke Louise legt uit hoe het met Denzel zit

Een tijdje geleden praatten we je al bij over Famke Louise en Denzel uit Love Island. De twee hebben de kerstdagen samen gespendeerd en sindsdien ging het gerucht dat het een stel zou zijn. Sterker nog, roddelblad Story kwam met foto’s waarop de twee zoenend te zien zijn. Van Famke Louise en Denzel kregen we nog geen hoogte, tot nu. Famke Louise vertelt hoe het zit.

En wij praten je bij.

Famke Louise en Denzel uit Love Island

Vorig jaar heeft Famke Louise in oktober bekendgemaakt dat haar relatie met Trè Samuels niet werkte en dat de twee uit elkaar gingen. Niet veel later, zagen we dat Famke haar kerstdagen doorbracht met Denzel, die we kennen uit Love Island 2019. Hij won het programma samen met Aleksandra. Zo’n drie maanden geleden maakten zij bekend een punt achter hun relatie te zetten. Famke Louise en Denzel allebei single én samen gespot, één en één is twee, zou je denken.

Hoe het begon

Oké, de juice begon dus rond kerst. Famke Louise deelde – net als de rest van Nederland – gezellige kiekjes van haar kerstviering, met jawel, Denzel. Niet veel later, rond Oud en Nieuw, werd een nieuwe foto gedeeld waaruit bleek dat de twee samen het nieuwe jaar in zijn gegaan.

Maar dat was nog niet alles, roddelblad Story kwam namelijk met foto’s van het so called verliefde stel. Ze leken op die foto’s niet alleen gelukkig, volgens het blad zou Famke “tot over haar oren verliefd zijn”. Het wachten was nog op een reactie van een van de twee, maar die hebben we nu gekregen.

Gewoon vrienden

Denzel heeft laten weten er liever nog niet te veel over los te willen laten, en de zangeres is ook opvallend stil. Toch heeft haar manager laten weten aan RTL Boulevard, dat Famke Louise en Denzel “gewoon vrienden” zijn. Well, met de foto’s van Story in ons hoofd weten wij niet of we dat moeten geloven.