Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 4 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Wacht ff: Denzel uit Love Island is aan het daten met Famke Louise

Het eerste seizoen van de Nederlands/Belgische Love Island is al een tijdje geleden. Sterker nog, alle koppels uit dat seizoen zijn inmiddels allemaal al uit elkaar. Martin en Sebastiana waren het eerste koppel dat het niet had overleefd en inmiddels is het ook het laatste koppel, Stenn en Rowéna, geen love story meer. Oud-deelnemers Denzel en Aleksandra hebben drie maanden geleden een punt achter hun relatie gezet, en wat blijkt? Denzel date nu met niemand minder dan Famke Louise.

Wie goed heeft opgelet, heeft tijdens kerst al het een en ander kunnen spotten op de Gram. We praten je bij.

Famke Lousie date met Denzel uit Love Island

Famke Louise deelde op tweede kerstdag – net als de rest van Nederland – wat gezellige kiekjes van hoe kerstavond gevierd werd. Op zich niks bijzonders, zou je zeggen, ware het niet dat we Denzel Slager daar konden spotten. Beiden zijn single én vriendin VonnekeBonneke (die ook aanwezig was samen met haar lover) noemde het een dubbeldate. We weten niet van jou, maar één ding is zeker: hier is iets gaande.

Het leek erop alsof we het met deze Stories van Famke moesten doen, maar niets is minder waar. Roddelblad Story kwam namelijk met foto’s waarop de twee erg verliefd lijken. Cute.

De breuk met Aleksandra

Zo’n drie maanden geleden maakten de winnaars van Love Island seizoen 1 bekend een punt achter hun relatie te zetten. Aleksandra en Delzen deelden op hun Stories allebei het verhaal: ze zijn erachter gekomen dat ze toch niet zo goed bij elkaar passen als ze dachten. In die Stories belooft Aleksandra hier later nog meer over te vertellen, maar wil eerst de tijd krijgen om het te verwerken.

Well, zo te zien heeft Denzel de breuk verwerkt en heeft hij het geluk ergens anders gevonden. Tijdens een Q&A op Instagram, liet Aleksandra weten dat ze vindt dat het erg snel bekend is gemaakt, maar dat ze er verder niet veel van vindt.