Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Life 4 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Dit is hét bewijs dat Temptation Island Marco en Denise samen de feestdagen hebben gevierd

Het lijkt alsof we er nu al achter zijn wie er na Temptation Island samen blijven en wie niet. Door een heel oplettende Tempa-kijkers is het nu namelijk ook duidelijk dat Marco en Denise nog met elkaar omgaan na Temptation Island. Nou ja, het lijkt erop alsof ze samen kerst en oud en nieuw hebben gevierd. Dat lijkt ons een duidelijk hint naar een relatie.

Wat denk jij, is deze hint duidelijk?

Marco en Denise Temptation Island

Dankzij het Instagram-account Team Tempa zijn we erachter dat deze twee nog samen zijn. Team Tempa heeft namelijk een bericht gekregen van een kijker die had opgemerkt dat de kerstboom van Denise wel erg lijkt op de kerstboom waarmee het zusje van Marco op de foto staat. Hieronder zie je de twee foto’s. Dat lijkt toch echt dezelfde kerstboom – alleen dan met iets ander licht.

Daarnaast zie je twee foto’s uit de Instagram Stories van Marco en Denise uit Temptation Island. Beide hebben ze deze met oud en nieuw gemaakt – hierop lijkt het alsof we dezelfde glazen zien. Ook zie je twee keer dezelfde hand met een roze nagel – zal dat Denise zijn?

Als dat zo is, dan staat ze namelijk ook op de foto die Marco heeft gemaakt en kunnen we concluderen dat Marco en Denise Temptation Island gewoon overleefd hebben en ze nog steeds samen zijn.

Gregory en Karina

We zijn wanhopig opzoek naar hints die erop wijzen hoe Temptation Island af zal lopen. Dit seizoen is onwijs spannend en we willen graag zo snel mogelijk weten wie er samen blijven en wie er uit elkaar gaan.

Ook Gregory en Karina lijken nog bij elkaar na Temptation Island. Uit deze live-sessie van Gregory op Instagram blijkt dit. De live-sessie werd dit weekend opgenomen. Je ziet Gregory eerst in beeld en daarna loopt hij even weg. Terwijl hij wegloopt lijkt het alsof je Karina in de achtergrond hoort praten. Haar stem is best wel duidelijk de herkennen. Hier kan je het bewijs vinden.

Denk jij dat dit klopt, net zoals voor Marco en Denise uit Temptation Island?