Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Life 11 jan 2021
Leestijd: 3 minuten

OPGELET: de meest opvallende hints van WIDM aflevering 2

Deze week is er flink wat geld verdiend door de kandidaten in aflevering 2 van WIDM. Hoewel dat altijd nog weinig lijkt ten opzichten van het bedrag dat ze hadden kunnen winnen, bij elke opdracht is er tennisten iets gewonnen. Onze zoektocht naar de mol gaat gestaagd door, met deze WIDM hints kom je misschien sneller achter de identiteit van de mol.

Wat denk jij, ben je er al achter?

Aflevering 2 WIDM hints

Meerdere kandidaten vielen ons op in deze aflevering van WIDM. Zo staat Joshua op onze radar, maar ook Marije.

1. De titel ‘Voorbeeld’

De titel van deze aflevering is ‘Voorbeeld’, is het heel toevallig dat Renée ‘voor een beeld’ staat in de leader? Zou dit een WIDM hint kunnen zijn naar Renée?

2. Lachsmi tijdens de eerste opdracht

Lakshmi bedacht tijdens de opdracht in het kasteel dat de kandidaten opdrachten moesten afsluiten met een duimpje voor de camera. Daarmee liet ze Renée, misschien bewust, denken dat het een opdracht was om geld te verdienen. Geen actie voor een Mol.

Of was dit een afleidingsactie van haar, omdat ze de mol is – wist ze precies wat de bedoeling van de opdracht is en daarom leidt ze Renée af door haar een verkeerd beeld te geven. Uiteindelijk werkt dit ook, want Renée denkt dat de duimpjes onderdeel van de opdracht zijn, maar dat zijn ze niet.

3. Joshua

Joshua valt tijdens de eerste opdracht écht heel erg op. Hij verwisselt de porto’s waardoor zijn groepje helemaal geen geld verdiend. Is dit een hele duidelijke WIDM hint? Of was het een oprechte fout van Joshua?

4. Florentijn valt hier ook op

Florentijn geeft helemaal niet door dat hij de verkeerde opdrachten hoort. Als hij de mol is, dan is deze actie heel slim, want dan verdien je simpelweg geen geld. Maar als kandidaat zou je er toch vanuit gaan dat hij het zou vertellen, zodat de opdracht wel op een goede manier uitgevoerd kon worden. Hmm…

5. Links of rechts?

Joshua vindt in de laseropdracht op de muur de hint ‘Wat is links en wat is rechts?’. Dat is wel erg toevallig, aangezien hij in de opdracht ervóór de linker en rechter portofoon door elkaar haalde. Oeh, misschien een duidelijke WIDM hint?

6. Marije wil dat er geen kistjes worden opengemaakt?

Marije geeft tijdens de tweede opdracht heel duidelijk aan dat je geen kistjes moet openmaken omdat je dan afgeschoten wordt. Maar in de kistjes zit juist het geld wat er die opdracht verdient kan worden… Wil Marije nu dat er geen geld verdiend wordt? Kan dit een WIDM hint zijn naar Marije?

7. Het eerste bondje (!)

Joshua geeft tegen Splinter aan dat Splinter de groep moet vertellen dat hij vol op Joshua zit. Als Joshua de Mol is, neemt hij een enorm risico dat de groep ook denkt dat hij de Mol is als Splinter telkens door gaat, ongeacht of Splinter goed zit.

Wil dit zeggen dat Joshua juist niet de mol is? Of wel?

8. De laatste opdracht

Tijdens de laatste opdracht zijn er eigenlijk maar vier mensen die de mol kunnen zijn, dan zijn de mensen die foto’s maken van de borden. Dus, Joshua, Renée, Charlotte of Rocky. Wat denk jij? Is één van deze de mol?

9. Marije valt op

Marije laat bij deze opdracht Lachsmi expres een verkeerd bord oprijden. Was dit haar bedoeling of wat dit een fout? Is dit een WIDM hint?

Lees ook: Dít zijn de 9 meest opvallende hints uit de eerste aflevering van WIDM 2021