Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Beauty en Style 29 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

De lage paardenstaart is helemaal hot en Instagram bewijst het

Door de lockdown worden we steeds creatiever met ons kapsel. Dat moet ook wel, want een retourtje naar de kapper zit er voorlopig niet in. Met zo min mogelijk moeite ervoor zorgen dat je fabulous achter je computer in je home office zit, dat is wat we willen. Met een lage paardenstaart heb je dat zo gefixt.

Instagram bewijst dat de lage paardenstaart helemaal hot is.

Haartrend: lage paardenstaart

Waarschijnlijk draag jij voornamelijk een lage paardenstaart als je geen zin hebt om moeite te doen of omdat je gaat sporten (in je sportlegging van de bank naar de koelkast bewegen telt ook). Toch kan je – als je er nét een beetje meer tijd in stopt – deze haarstijl makkelijk rocken.

Op Instagram kwamen we de leukste beelden tegen met een lage paardenstaart en eerlijk is eerlijk, wij zagen direct nineties inspired looks voor ons.

1. Losse plukjes aan de voorkant

Wil je je lage paardenstaart een leuke touch geven? Met een opvallende scrunchie én losse plukjes aan de voorkant is dat binnen no-time geregeld.

https://www.instagram.com/

2. Pearls

Een lage paardenstaart saai? Nee, hoor. Je kan hem met simpele accessoires, zoals parels, makkelijk upgraden. Wij zijn fan.

3. Zigzag

Je paardenstaart zelf opleuken is een optie, maar wat dacht je van je scheiding? Ga voor de oldschool zigzag-scheiding voor een leuke touch.

4. Volume

Bij het zien van deze foto wil je toch instant lang haar? Ga voor een paardenstaart met veel volume.

5. Double the fun

Waarom voor één scrunchie kiezen, als je ook voor twee kan kiezen? Combineer kleuren en prints met elkaar en je lage paardenstaart is een echt statement.

6. Een strik of sjaaltje

The bigger the better, dat moge duidelijk zijn. Een grote strik of lange sjaal is ideaal voor een toffe look.

Meer haarinspiratie: