Demi Rutten
Demi Rutten Life 1 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Wow: Jordy van de Bachelorette is bijna onherkenbaar en dit is waarom

We hebben vorig jaar allemaal gesmuld van de Bachelorette met Gaby Blaaser en vooral van alle knappe mannen. Gaby ging er uiteindelijk niet vandoor met een van de kandidaten, maar dat betekent niet dat we de mannen vergeten zijn. Onze krullenbol Jordy was namelijk groot favoriet. Hij ziet er tegenwoordig heel anders uit dan tijdens de opnames, en dat wil je zien.

Hij is niet bij de pakken neer gaan zitten tijdens de lockdown. 😉

Zo ziet Jordy van de Bachelorette er nu uit

Het leek er in de Bachelorette op dat Jordy er met de winst (en Gaby) vandoor zou gaan. Al vanaf dag een had hij een voorsprong op de anderen en hadden hij en Gaby een klik die van het scherm spatte. Dit veranderde toen ze een roddel hoorde die Jordy verspreidt zou hebben, en ze haar vertrouwen in hem verloor. Ze stuurde (tot zijn verbazing natuurlijk) Jordy diezelfde week nog naar huis.

Bij de reünie uitte ze daar spijt van te hebben, en daar was Jordy natuurlijk blij mee want die zag Gaby nog wel zitten. Het is uiteindelijk niks geworden tussen die twee (we herinneren ons alle drama nog wel toch?), en wij denken dat Gaby daar best spijt van heeft bij het zien van Jordy zijn Instagram.

Gespierd

Jordy is namelijk na de Bachelorette flink gaan sporten en aan zijn mindset gaan werken. Op zijn Instagram-pagina is dan ook te zien dat de vrijgezel enorm gespierd is geworden en ook zijn kapsel en kledingstijl heeft veranderd. De foto’s gaan gepaard met motivatie-quotes en positieve teksten.


De reacties onder zijn foto’s staan vol met bewonderende berichten van bekend en onbekend Nederland. Onder andere Kelly van der Minne van Love Island reageert met hartjesogen (nieuw koppel alert?) en ook Greg van Temptation Island laat even een reactie achter.

Hadden we al gezegd dat hij nog vrijgezel is?

Lees ook: Wow: Feline was al verloofd en toch liep de relatie stuk (vanwege Giuliano)