Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 26 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Wow: Feline was al verloofd en toch liep de relatie stuk (vanwege Giuliano)

Well, well, we hebben allemaal meegekregen hoe Feline en Giuliano de finale van Love Island niet door kwamen én dat de romance na het programma al snel stopte. En toen kwamen de geruchten. Feline zou – net als Remco – een lover hebben gehad terwijl ze meedeed aan het programma. Dat werd ontkend, Feline bleek wél inmiddels een relatie te hebben met de man die ze ook voor het programma zag. En wat blijkt? Inmiddels is ook dat verleden tijd.

En de reden van de breuk heeft met Giuliano te maken.

Feline uit Love Island verloofd

Vlak na de grote finale van Love Island maakte Giuliano bekend dat de romance over was. En niet zonder reden. Hij zou het hartverscheurende nieuws dat zijn match al een relatie had via via te horen hebben gekregen. Feline ontkende dat ze het programma in ging terwijl ze een relatie zat, ze was juist op zoek naar iets serieus.

In een video op YouTube vertelde ze dat ze geen vriend had, maar dat ze vlak voor het programma wel aan het daten was. Toen – na het programma – zijn ze verder gaan daten. Ze gaf toen aan door Love Island nog steeds de ware liefde te hebben gevonden. Eind goed, al goed, zou je denken.

Psst, ook Remco is inmiddels samen met het meisje waarmee hij aan het daten was tijdens het programma.

Break-up

Goed. Het ging zo goed tussen Feline en haar lover dat de twee zich hadden verloofd, maar daar lijkt nu geen sprake meer van te zijn. De reden? Het lijkt erop dat er ná het programma het een en ander is gebeurd tussen Giuliano en Feline. 👀 Ons favoriete Instagram-account @juicechannel_ bracht het nieuws naar buiten inclusief een screenshot van een so called betrouwbare bron die alles tot in detail vertelde. Check het zelf.

feline love island
feline love island Instagram @juicechannel_