Demi Rutten
Demi Rutten Life 4 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Goed nieuws: Ex On The Beach: Double Dutch komt terug en sneller dan je denkt

Zei iemand juice? Een van onze lieveling programma’s vol drama en sensatie komt terug en sneller dan je denkt. Het zevende seizoen alweer van Ex On The Beach: Double Dutch is namelijk aangekondigd, en wij kunnen niet wachten.

Het geeft ons niet alleen een nieuwe dosis drama, maar ook een vakantiegevoel bij gebrek aan beter.

Ex On The Beach: Double Dutch komt terug

We zijn net klaar met Temptation Island en de roddels over een nieuw seizoen Love Island zijn in volle gang, maar we kunnen sneller genieten van slechte reality-tv dan je denkt. MTV kondigde vandaag aan dat het nieuwe seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch eraan komt, en veel sneller dan we dachten.

Op 11 april begint namelijk het zevende seizoen van de juicy serie en wij kunnen niet wachten. Dit seizoen speelt zich af op het zonnige Tenerife met 8 knappe singles. Daarna worden ze natuurlijk vergezeld door hun exen. Zoals we gewend zijn, zorgt dit voor veel drama.

Kandidaten

Over de kandidaten van dit seizoen is nog niet veel bekend, maar er is wel al één speculatie. Sander van Vliet, aka Tattoo Elvis, zou namelijk meedoen aan het programma. Of dat waar is, weten we niet. Wel is Sander/Elvis gespot met Temptation Island verleiders Jamy Dorenbosch en Angelo en met onze enige echte Sonny.

Hij lijkt dus wel in het wereldje te zitten om aan dit programma mee te doen. Of het ook echt zo is, zien we snel. Over de kandidaten wordt hopelijk binnenkort meer bekend gemaakt, en zodra wij het weten, weet jij het ook.

Vanaf zondag 11 april is Ex On The Beach: Double Dutch om 21:30 te zien op MTV.

Meer Juice