Demi Rutten
Demi Rutten Life 4 mrt 2021
Leestijd: 3 minuten

Drama-alert: probeerde Temptation Island-Sorelis Gulcin te bedriegen?

Hoewel dit seizoen van Temptation Island al afgelopen is, zijn we nog niet van de drama af. Er is namelijk een ruzie ontstaan tussen deelnemers Gulcin en Sorelis en roddelqueen Michella Kox. Sorelis zou namelijk hebben geprobeerd een hotelkamer te fixen als ‘influencer’, maar dan met een ander meisje dan Gulcin. Wij praten je bij over alle drama, met dank aan @juicechannel_

Of het nou waar is of niet, al deze sensatie is toch genieten?

Probeerde Temptation Island Sorelis Gulcin te bedriegen?

We dachten even dat alle onrust rondom Temptation Island was verdwenen, maar niets is minder waar (thank god). Er is namelijk een Instagram-ruzie ontstaan tussen Gulcin, Sorelis en Michella Kox. Wij praten je bij over de warboel aan boze filmpjes en screenshots (voor zo ver wij het snappen dan).

Hotel

Oké, het hele gedoe zou dus zijn begonnen met het feit dat Sorelis in Breda was gespot zonder Gulcin, en daar is gezien terwijl hij een gratis hotelkamer probeerde te fixen. Maar wat moet hij met een hotelkamer zonder Gulcin zul je denken? Nou, precies. Er waren dus andere meisjes bij.

Dit nieuws kwam terecht bij onze favoriete roddelqueen Michella Kox, die het natuurlijk deelde met haar volgers. Zij verspreidde alleen het nieuws dat Sorelis een gratis hotelkamer probeerde te regelen, want of Gulcin erbij was, was voor haar ook een vraag. Vervolgens kwam daar een reactie op van Gulcin en Sorelis, die op zijn zachtst gezegd niet blij waren.

Zus en minderjarig meisje

Natuurlijk moest Michella hierop reageren met het feit dat zij niks verkeerd deed, en toen kreeg ze ook de zus van Gulcin over zich heen. Vervolgens kwam er ook nog een DM van een moeder die zegt dat Gulcin haar 17-jarige dochter erbij betrekt terwijl die er niks mee te maken heeft. Snappen jullie het nog? Nee, wij ook niet echt.

zus gulcin michella kox
@michellakox

Michella heeft contact gehad met de moeder van het meisje, en was niet bepaald blij met deze actie van Gulcin. Michella vindt het triest dat ze een kind erbij betrekt in plaats van haar direct aan te spreken. Vervolgens laat ze ook nog weten dat ze bij haar punt blijft dat Sorelis een gratis hotelkamer probeerde te regelen, en dat als er niks aan de hand was dan zouden Gulcin en Sorelis niet zo heftig reageren. We geven toe, ze heeft een punt.

Zwanger

Vervolgens kwam er ook nog een statement van Gulcin, dat Michella beweert zou hebben dat Gulcin zwanger is. Dit ontkent zij dus, hoewel Michella voet bij stuk houdt over het feit dat Gulcin bij een verloskundige praktijk is gespot.

Michella kox gulcin zwanger
@michellakox

Ook deelt Michella screenshots van mensen die beweren dat Sorelis al jaren vreemd zou gaan tijdens het stappen, en hij ‘heel Breda al heeft uitgespeeld’. Hij zou tijdens het stappen (zonder Gulcin) namelijk de hele avond naar meisjes staren en ze vervolgens achterna gaan en aanspreken onderweg naar huis, in de hoop dat ze met hem meegaan. Creepy!

Sorelis vreemdgaan
@michellakox

Anyway, wat er allemaal waar is van al deze uitspraken weten wij ook niet. Wel weten we dat er iets niet klopt aan dit verhaal, en dat we nog lang niet van alle drama af zijn.

Lees ook: Juice: Jaydi van Temptation Island laat tatoeages voor Sonny weglaseren