Demi Rutten
Demi Rutten Life 9 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Juice: Jaydi van Temptation Island laat tatoeages voor Sonny weglaseren

We kunnen geen genoeg krijgen van alle Temptation Island juice van dit seizoen, en vandaag hebben we natuurlijk weer een nieuwtje voor je. Jaydi laat via haar Instagram weten een aantal tatoeages weg te laten laseren, en ja sommige waren voor haar ex Sonny.

Na Greg blijkt Jaydi dus ook een handje te hebben van tatoeages nemen voor je lover.

Jaydi laat tatoeages weglaseren

Jaydi en Sonny’s relatie strandde al vrij snel na de start van hun Temptation-avontuur. Ricky veroverde het hart van Jaydi en kort daarna verliet Sonny het programma vroegtijdig met een gebroken hart. Dat de twee echt verleden tijd zijn blijkt nu uit een statement van Jaydi.

De Temptation-kandidate laat als reactie op een Instagram-comment weten dat ze in het proces zit van het weglaseren van drie tatoeages. Twee daarvan waren voor Sonny. Ze had namelijk ‘mrs. Sunshine’ laten tatoeëren (Sonny heeft ‘mr. Sunshine’) en het sterrenbeeld van Sonny.

‘’Ik was naief en had er niet goed over nagedacht. Daar moet ik nu voor op de blaren zitten’’, zegt Jaydi over de tatoeages en de keuze om ze weg te laten laseren. Dat op de blaren zitten kunnen we nu dus wel heel letterlijk nemen, want het weglaseren van tatoeages is geen pretje kunnen we je vertellen.

Niet de enige

Jaydi is natuurlijk niet de enige Temptation Island kandidaat die een handje heeft van lover-tattoos. We zagen in dit seizoen al dat Greg de naam van Karina op zijn lichaam getatoeëerd had, en die ook liet coveren nadat deze relatie uit ging. Misschien voortaan toch kiezen voor een wat minder permanente liefdesuiting?

Meer Temptation Island juice