Demi Rutten
Demi Rutten Life 4 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Oei: Hebben Temptation Liyah en Tyra ruzie om Greg?

Na de zoen van Tyra en Greg in aflevering 12 van Temptation Island, lijken zij en Liyah geen besties meer. De twee laten via hun Instagram Stories zien geen fan meer te zijn van elkaar.

Oh Greg, wat heb je nu weer gedaan?

Liyah en Tyra ruziën om Greg

Al sinds het begin van dit seizoen trekken Liyah en Greg naar elkaar toe. Zij is zijn steun en toeverlaat in de villa en helpt hem door zijn struggles met Karina heen, ondanks dat ze zelf aangaf gevoelens voor hem te hebben.

In aflevering 12 van Temptation Island is Greg’s hart gebroken omdat Karina het uit heeft gemaakt én met Daryl zoent. Liyah probeert hem te troosten, maar Greg lijkt meer opzoek naar wat spannenders en wil haar zoenen. Zij wijst hem verstandig af, maar in plaats van het daarbij te laten gaat Greg opzoek naar een ander slachtoffer om zijn verdriet weg te zoenen.

Tyra

Greg vindt dat slachtoffer in Tyra. De twee zoenen en flirten met elkaar tot het punt dat Liyah het niet meer aan kan zien en naar bed gaat. De volgende ochtend zien we hoe Tyra huilt omdat ze spijt heeft van het hele gebeuren. Greg neemt alsnog Liyah mee op dreamdate.

Instagram ruzie

Beide dames reageren fanatiek op de Temptation afleveringen via hun Instagram Stories. Liyah postte na de aflevering van vorige week al ‘Mensen DM me niet om te vragen wie dat is en wat ik ervan vind. I really do not care’, over het voorstukje dat Greg met iemand anders zoende. Tyra reageerde op die story met ‘Ironisch, laten we donderdag kijken wat je er echt van vond’.

Het lijkt er dus op dat de dames toch geen vrienden meer zijn na het voorval met Greg. Liyah postte vandaag weer als reactie op Tyra ‘I said what I said. Wie huilde met spijt? Aint me.’

Liyah Temptation Island Instagram Stories
@six.north

Reactie van Tyra

We hoefden maar kort te wachten op weer een reactie van Tyra. Zonder Liyah haar Story te noemen, zet ze in haar eigen Stories de volgende tekst: “We weten allemaal wie die avond huilend op de badkamer vloer lag. Waarbij het zo erg escaleerde dat de productie er bij kwam en Greg jou vervolgens moest uitleggen dat hij geen relatie met jou heeft en je niks verschuldigd is. Je hebt het geluk dat dit niet is uitgezonden ‘Liyah’. Met je “I don’t care”.

We weten niet van jou, maar het lijkt erop alsof het nog niet afgelopen is met de drama rondom Temptation Island.

Liyah Temptation Island Instagram Stories
Instagram @tyradebest

Meer Temptation Island Juice