Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 4 feb 2021
Leestijd: 1 minuut

Wil je zien: Greg uit Temptation Island had ooit een rapcarrière

Nu Temptation Island ten einde loopt (oké, we hebben nog wat afleveringen te gaan, maar you get the point), denken we de kandidaten steeds beter te leren kennen. Maar wat weten we eigenlijk van hun verleden? Well, Greg blijkt een hele rapcarrière achter de rug te hebben. Geen (g)rap.

Daar willen we natuurlijk alles van weten. We praten je bij.

Rapcarrière Greg uit Temptation Island

Het avontuur op Temptation Island: Love or Leave is nog niet afgelopen voor Greg en zijn (ex?) lover Karina. Sterker nog, het programma is nog in volle gang. Karina lijkt het errrrrg gezellig te hebben met een van de vrijgezelle mannen en Greg heeft (als reactie daar weer op) gezoend met een van de singles.

Alles lijkt erop dat de twee een punt hebben gezet achter hun relatie, toch horen we ook geluiden dat ze inmiddels weer samen zijn – nadat Greg nog even kort met Liyah samen is geweest. Kortom: heel veel speculaties, weinig antwoorden. In de tussentijd kunnen we ons beter bezig houden met andere zaken. Zoals de rapcarrière van Greg in zijn vorig leven.

Way back 

We nemen je mee naar 2013. In dat jaar speelt dit verhaal zich namelijk af. Onze favoriete roddelkoning @fawrynotsawry deelde namelijk een videoclip van een rapgroep, MarsMannenGang, waar we een wel héél bekend gezicht zagen. Greg uit Temptation Island! Met toen nog een blonde coupe, zien we een veel jongere Greg in de clip shinen.

Meer over ons favo programma: