Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Beauty en Style 4 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Need: Billie Eilish haar favoriete lipgloss kost maar 12 euro en moeten we hebben

Bij Beautify houden we geregeld celebrities in de gaten. En dan vooral om te achterhalen wat hun beautygeheimen zijn. Waar de een – zoals Khloé Kardashian – geregeld deelt wat haar nieuwe favorieten zijn, zijn anderen – zoals Billie Eilish – wat terughoudender. No biggie, want wie haar en haar make-up artist op de voet volgt, komt zo af en toe wat tegen. Zo ook nu.

Obsessed met haar natuurlijke, dewy look? Dan wil je gegarandeerd de lipgloss die zij gebruikt.

Billie Eilish deelt favoriete lipgloss

Zelf zal Billie Eilish niet zo snel een lijstje delen met favoriete beautyproducten, het is aan ons om te achterhalen wat erop zou staan als ze het wél zou doen. Voor de nodige inspiratie, kan je haar make-up artist Robert Rumsey volgen.

Maar in de Stories van Billie Eilish kom je ook geregeld fijne producten tegen. In een recente Instagram livesessie met fans, deed Billie casual een lipgloss op. Als je net zoals wij aan het scherm gekluisterd zat om te ontdekken welk product het was, hebben wij goed nieuws. Het antwoord: Kopari Coconut Lip Glossy.

Kopari Coconut Lip Glossy

Een vegan, kokosolie-based lippenbalsem in de vorm van gloss. We weten niet van jou, maar dat klinkt héél fijn. De ingrediëntenlijst bestaat uit onder andere shea butter en vitamine E.

De lipgloss bevat de perfecte hoeveelheid glans, zónder dat het gaat kleven. Ook niet onbelangrijk: de gloss is van nature op smaak gebracht met kokos en vanille. Niet alleen de ultieme kokoshydratatie, maar óók een fijn smaakje, dus.

Meer beautygeheimen van celebs: