Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Beauty en Style 28 jan 2021
Leestijd: 1 minuut

Khloe Kardashian deelt haar favoriete haarproducten en het is van… PRIMARK

Als je één celebrity mag noemen waarmee je de minste overeenkomsten hebt, is Khloe Kardashian een kanshebber. Ons salarisstrookje komt niet in de buurt met die van haar, laat staan onze garderobe of de inhoud van het badkamerkastje. Wat blijkt? Khloe Kardashian is pretty savvy, want haar favoriete haarproducten komen niet van een of ander duur merk, maar gewoon van de Primark.

Op Instagram deelde ze haar favoriete haarspray, borstel en clips.

Khloe Kardashian haar favoriete haarproducten

De beste en fijnste beautyproducten ontdekken is zo makkelijk nog niet. Een beetje hulp van celebrities is daarom niet verkeerd. Want hoewel zij genoeg geld hebben om de allerbeste en duurste producten aan te schaffen, kunnen hun favorieten ook net zo goed binnen handbereik van ons liggen.

Zo gebruikt Khloe Kardashian het liefst een homemade bodyscrub (die ze maakt van bruine suiker en honing) én komen haar favoriete haarproducten van – je raadt het niet – de Primark.

Instagram @khloekardashian

Andrew Fitzsimons x Primark

Op Instagram deelde ze haar favoriete hairspray, borstel en clips. En wat blijkt? Ze zijn afkomstig van de Andrew Fitzsimons x Primark haarcollectie. I know. Primark heeft samen met haarstylist (van heel wat celebrities) Andres Fitzsimons een haarcollectie ontwikkeld met stylingapparaten en haarproducten waarmee je haar iedere dag goed zit.

Dat willen wij niet alleen, dat wil Khloe Kardashian ook. Andres is tenslotte de haarstylist van Khloe, dus niet gek dat de Kardashian zijn producten mocht proberen en nu obsessed is.  Je had de clips kunnen scoren voor €2,50, de stylingproducten voor zo’n €3. Helaas is er nu geen mogelijkheid om deze producten te bemachtigen, maar zodra dat weer kan weten wij zeker wat in ons mandje gaat.