Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 28 jan 2021
Leestijd: 1 minuut

Hallo dan: Gaby Blaaser heeft een nieuwe lover en zo ziet-ie eruit

We hebben allemaal gezien hoe Gaby Blaaser de liefde probeerde te vinden in The Bachelorette, en hoe dat helaas niet is gelukt. Inmiddels lijkt ze het bij iemand anders te hebben gevonden. En wat voor iemand. Het internet is eens flink op onderzoek gegaan en heeft het Instagram-account van Gaby’s nieuwe vlam ontdekt.

En geloof ons: die wil je zien.

Gaby Blaaser haar nieuwe vriend

Eerder schreven we al hoe het nu gaat met Gaby Blaaser na The Bachelorette. Ze is zich na het avontuur gaan storten op het sporten en voelde zich lekker in haar vel. Fijn, want het programma had voor heel wat ophef gezorgd. Veel mannen lieten zich erover uit en Gaby hield zich er vrij rustig onder.

Nu lijkt het erop alsof ze weer volop aan het genieten is van mannelijk schoon. Op Instagram plaatste ze een foto in haar Stories waarop ze naar het nieuwe seizoen van Mocro Maffia kijkt. En dat doet ze niet alleen.

Instagram @gaby.blaaser
Instagram @rickdveth

Rick van Veth

De twee gevulde wijnglazen, gezellige kaarsjes én mannenbenen (met tattoos) zeiden genoeg. De oplettende kijker zag vervoglens overeenkomsten tussen de story van Gaby en de story van Rick van Veth. Die was namelijk gemaakt in dezelfde setting. Ha!

Rick van Veth zit sinds 2018 bij de Korps Mariniers en bevond zich lange tijd in de transportwereld. Hij houdt – net zoals Gaby – van sporten en is heel fit. Kijk maar eens goed.