Demi Rutten
Demi Rutten Life 4 feb 2021
Leestijd: 4 minuten

Drama alert: we moeten het écht even hebben over aflevering 12 van Temptation Island

Elke donderdag zitten we natuurlijk klaar voor ons favoriete juicy programma, Temptation Island. Deze week is het tijd voor de dreamdates en omg, we moeten het echt even hebben over alle drama in deze aflevering. Lees dit natuurlijk niet als je de aflevering nog niet gezien hebt.

Er gebeurt heel veel in deze aflevering, genoeg juice dus. Wij praten je bij over aflevering 12.

Temptation drama-island

Het gaat er deze week heet aan toe tussen Daryl en Karina. Kevin doet shocking uitspraken over Eva en Marco bewijst de perfecte gentlemen te zijn.

Een huilende Greg

Vorige week zagen we al dat Karina het via de videoboodschap uitmaakte met Greg. Vervolgens kreeg hij via zijn fotolijstje ook te zien dat ze zoende met Daryl. Pijnlijk! Nu zien we in deze aflevering hoe overstuur hij daardoor is en wordt getroost door Roxanne en Liyah. Uit emotie probeert hij Liyah te zoenen, maar die snapt dat zijn intenties niet oprecht zijn en kapt hem af. Greg gaat opzoek naar een ander slachtoffer en vindt die in Tyra.

De twee zoenen en flirten waar iedereen bij is (arme Liyah) en Roxanne probeert de twee uit elkaar te houden omdat ze weet dat ze er spijt van gaan krijgen. Vervolgens zien we dat Liyah het tafereel ontvlucht en zegt dat Greg nu net zo erg bezig is als Karina, en dus niet meer over haar gedrag mag oordelen. Ouch! Ondanks deze uitspraak gaat ze toch met Greg mee op dreamdate, waar hij zijn tatoeage van Karina’s naam laat coveren.

Kevin en Kayli

Kevin blijft ons elke week weer verbazen met zijn uitspraken. We weten natuurlijk dat hij een klik heeft met Kayli, en na het drama met Greg zie je die twee even toenadering zoeken tot elkaar. Kevin beschrijft haar als een kloppend totaalplaatje, een echt dametje. ‘Bij Kayli heb ik het allebei ervaren. Alleen een innerlijke klik kan ik ook met Berta de buurvrouw hebben snap je?’. Juist Kevin, we snappen het.

Het is dan ook geen verrassing dat Kevin Kayli meeneemt op dreamdate. Daar zie je de twee in een restaurant zitten. Op een moment dat Kevin denkt dat de camera’s van Temptation Island niet draaien, doet hij over zijn relatie de uitspraak: ‘het is de grootste fout van mijn leven’. Oei, we zijn benieuwd hoe Eva daarop reageert bij het laatste kampvuur.

Eva twijfelt

Na alle pijnlijke uitspraken van Kevin is Eva gaan twijfelen of ze niet beter verdient. In deze aflevering moet ze een keuze maken tussen Angelo en Dennis voor de dreamdate. Met Angelo heeft ze vooral een uiterlijke aantrekkingskracht maar Dennis is het complete plaatje. Je kunt dus wel raden wie ze uiteindelijk meeneemt.

We horen haar ook zeggen dat Dennis haar meer op haar gemak stelt als ze emotioneel is dan Kevin dat doet. Zoiets is nou eenmaal belangrijk voor vrouwen in een relatie, am i right? We zijn heel benieuwd of deze twee het Temptation avontuur overleven, maar stiekem hopen we wel dat er meer gebeurt tussen Eva en Dennis.

Love is in the air

Gelukkig ontbreekt het in deze aflevering van Temptation Island ook niet aan liefde. We zien natuurlijk Jaydi en Ricky helemaal in love op hun dreamdate, en na de videoboodschappen van Marco en Denise lijken die twee dit seizoen Temptation Island al ‘gewonnen’ te hebben.

Marco blijkt de gentlemen van dit seizoen te zijn. Hij gaat op dreamdate met Tahira (duh) en behandelt haar als een prinsesje, natuurlijk wel op een super respectvolle manier tegenover Denise.  Tahira geeft aan gevoelens te hebben voor Marco, maar ze hebben beide respect voor zijn relatie en doen er niks mee. Hij geeft ook aan niet te kunnen wachten om zijn vriendin weer te zien. Cute!

Denise gaat op dreamdate met Mike, maar ook daar is alles puur vriendschappelijk. Ze zegt wel dat ze Tahira te touchy feely vindt met Marco, waarop Mike grapt ‘ja wij raken elkaar natuurlijk nooit aan.’

Hoewel Temptation Island al geslaagd lijkt te zijn voor Denise, plaatst ze vandaag op haar Instagram Stories ‘Ik ben blij als deze poppenkast voorbij is…’ Klinkt alsof er na de opnames meer drama heeft plaatsgevonden dan tijdens. Wij zijn in ieder geval benieuwd naar de volgende aflevering. Daarin is het laatste kampvuur en gaan de koppels elkaar weer zien. We can’t wait!

Meer Temptation Juice