Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 1 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Love is in the air: Jaydi en Ricky wonen inmiddels samen

Hoewel ons lievelingsprogramma Temptation Island nog gaande is en we officieel nog niet weten hoe het is afgelopen met de deelnemers, lijkt het erop alsof Jaydi en Ricky volgende stappen nemen in hun liefdesgeluk. Haar relatie met Sonny heeft de relatietest niet overleefd, toch verlaat Jaydi ‘het eiland’ niet als single lady.

Niemand minder dan Sonny weet ons te vertellen dat Jaydi en Ricky al de volgende stap zetten. We praten je bij.

Jaydi en Ricky

Jaydi vertrok met Sonny naar het zonnige Italië voor de ultieme relatietest. Al snel kwam Jaydi er op Temptation Island achter dat hun relatie het niet langer voor haar was en besloot er een punt achter te zetten. Thanks to ‘Pretty Ricky’ viel ze niet in een zwart gat. Sterker nog, ze verloor haar hart aan hem.

Hoewel we pas na alle uitzendingen mogen weten hoe het nu zit met alle deelnemers – en dus ook of Jaydi en Ricky nog happy together zijn – vertelde Sonny ons alvast het een en ander. In een pocastaflevering van Shownieuws vertelde hij namelijk dat de twee minimaal contact hebben. Jaydi heeft haar spullen bij hem opgehaald én zou inmiddels bij Ricky ingetrokken zijn.

Gevonden wat ze miste

Of de twee echt al samenwonen, is nog niet zeker. Wel lijkt alles erop alsof Jaydi en Ricky nog steeds stapelgek op elkaar zijn. In de nieuwe aflevering van Temptation Love Therapy onthulde Jaydi namelijk dat ze nog steeds heel gek is op haar Ricky. Met een verliefde grijns vertelde ze dat Ricky graag wil samenzijn en dat dat iets is wat ze bij Sonny erg miste.

Bij Ricky merkte de deelneemster direct dat hij into een gelijkwaardige relatie was. Ze kon bij hem terecht met haar gevoelens over het hele gebeuren met Sonny. Hij gaf ook direct aan dat hij in Nederland wilde kijken of het zou werken én dat hij haar wilde voorstellen aan zijn ouders. Goals.

Meer juice over Temptation Island: