Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 26 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Dít is de nieuwe vriend van Temptation-Megan (en het is niet Joshua)

Waan je even terug in de tijd: Megan deed samen met (inmiddels ex-)lover Kevin mee aan Temptation Island en ging vreemd met knappe verleider Joshua. Remember? Dat was 2018. In 2019 leek het er nog op alsof Megan voor Joshua de zee uit kwam lopen in Ex on the Beach, en begin dit jaar gingen de geruchten dat de twee weer samen zouden zijn. Da’s niet het geval. Want Megan laat nu haar lover zien, en het is niet Joshua.

Op Instagram konden we de nieuwe vlam zien. We praten je bij.

Nieuwe vlam Megan uit Temptation Island

Waar we tot voor kort dachten dat Megan samen zou zijn met Joshua, blijkt het verhaal nu heel anders te zijn. Tijdens kerst postte Megan en Joshua een foto waaruit bleek dat ze samen kerst vierden. Nu is duidelijk dat de ster uit Temptation Island een andere, nieuwe vriend heeft.

En dat is Silvio. Hij komt uit Zwitserland, is influencer en fitnessatleet, wat ook wel te zien is. Ze zijn momenteel samen in Dubai waar ze genieten van een heerlijke vakantie (jaloers, wij? nee, hoor). Megan bevestigt dat er sprake is van een officiële relatie.

Relatiegeschiedenis

Zo’n drie jaar geleden deed Megan (‘snap je’) mee aan Temptation Island. Dat deed ze met haar toenmalige vriend Kevin, maar overleefde de relatietest niet. Megan ging namelijk naar bed met de knappe Joshua, en Kevin deed hetzelfde als wraakactie met verleidster Chloë. Een relatie met Joshua zat er echter nooit in.

Sterker nog, ze datete een tijdje met de beste vriend van Joshua. Toen dat over was, besloot ze te gaan voor een 19 jaar oudere stripclubeigenaar én ze was nog kort opnieuw samen met Kevin. De meest recente update die we tot voor kort hadden wat betreft het liefdesleven van Megan, was dat ze kerst samen had gevierd met Joshua. Heel internet ging los, al blijkt nu dat dat niet meer was dan een korte fling.

Meer over Temptation Island: