Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 26 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Zien: er komt een documentaire over OnlyFans op Videoland

Een platform waarop mensen een abonnement kunnen nemen op pikante foto’s en filmpjes van bepaalde personen. Je hoort steeds meer over OnlyFans en wie er content op deelt. “Makkelijk” en snel geld verdienen vanuit je eigen slaapkamer. Iedereen heeft daar vast een bepaalde gedachte bij, maar wat weten we eigenlijk over de geheime wereld van OnlyFans?

Well, binnenkort weten we er alles over. Videoland komt namelijk met een documentaire over het fenomeen. We praten je bij.

Documentaire over OnlyFans op Videoland

Videoland maakte afgelopen zaterdag bekend dat ‘In De Geheime wereld van OnlyFans’ binnenkort te zien zal zijn. In de documentaire wordt het fenomeen van snel geld verdienen vanuit de eigen slaapkamer onderzocht. Fijn, want je hoort steeds meer over deze website waar je sexy foto’s en filmpjes kan aanbieden zodat anderen ze tegen betaling kunnen zien.

Steeds meer influencers maken bekend (of worden exposed) om op die manier een lekkere boterham te verdienen. En dat klinkt natuurlijk makkelijk. Vanuit je eigen, veilige slaapkamer zijn intieme foto’s of filmpjes zo gemaakt. Aan de andere kant betaalt de kijker (de fan) er ook makkelijk voor. Klinkt ideaal, maar wat weten we nou écht van OnlyFans?

In de documentaire komen ook ouders aan bod, die ongerust zijn over de baan van hun kinderen en wordt er gesproken met jonge mensen die steeds verder gaan. Want ook dat is verleidelijk.

Over de release

Op Videoland vinden we dus binnenkort uit wie de mensen zijn die foto’s en filmpjes van zichzelf delen en als het ware ‘verkopen’ én wie de fans zijn die vele euro’s betalen voor zulke foto’s en filmpjes. Een ding is zeker: de ‘geheime’ wereld van OnlyFans is rete-interessant.

Wanneer de documentaire wordt verwacht, is nog niet bekend. Wie er precies gevolgd wordt, weten we ook nog niet. We moeten nog even geduld hebben. Stay tuned.

Déze deelnemer van Love Island UK verdient anderhalf miljoen(!) per maand met OnlyFans