Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 26 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Wow: Jenelle uit Teen Mom heeft weer ruzie met haar moeder en dít is de reden

Voor wie Teen Mom heeft gevolgd, zijn Jenelle, haar moeder Barbara en zoon Jace geen onbekenden. Waar Jenelle is, is drama. Ex-mannen die de gevangenis in moeten, een zware heroïneverslaving, kinderen die uit huis worden gezet, geen contact met haar moeder (die de voogdij over zoontje Jace heeft), ontslagen worden door MTV en noem maar op. In 2021 is dat niet anders. Jenelle Evans herself heeft in een nieuwe video op YouTube namelijk gezegd dat ze not on good terms is met haar moeder Barbara.

What’s new, zou je denken. Het heeft alles te maken met onenigheid over de voogdij van Jace.

Jenelle uit Teen Mom

De ruzie tussen Jenelle en moeder Barbara Evans duurt al jaren. De Teen Mom-ster droeg de voogdij van zoon Jace vrijwillig over aan haar moeder, omdat ze destijds verslaafd was aan wiet. Even later sleepte ze Barbara voor de rechter om de voogdij weer terug te krijgen. En waar het zo’n twee weken geleden er nog op leek alsof Jenelle de voogdij terug had gekregen, is niets minder waar.

In een dagelijkse vlog op YouTube vertelde Jenelle zo’n twee weken geleden dat haar zoon weer bij haar was ingetrokken. Haar moeder, oma Barbara kon de zorg voor de inmiddels 11-jarige Jace niet meer aan, zei ze. De voogdij-overdracht was nog niet officieel geregeld, maar hij woonde al wel weer bij haar in.

Nieuwe video

Goed nieuws, zou je denken. Ware het niet dat er een nieuwe video online is gekomen op het YouTubekanaal van Jenelle uit Teen Mom waaruit blijkt dat er weer het een en ander gaande is. In de nieuwe video vertelt de ster dat haar moeder haar heeft geblokkeerd. Ze vertelt dat Jace de afgelopen week bij haar woonde, maar dat de omstandigheden nu zijn veranderd.

Jenelle denkt dat de onenigheid alles te maken heeft met het feit dat zij deelde dat Jace ‘fulltime’ bij haar was ingetrokken, omdat Barbara hem zat was vanwege gedragsproblemen. Barbara sprak op haar beurt weer met TMZ om aan te geven dat zij officieel nog steeds de juridische voogdij over haar kleinzoon had. Je raadt het al, toen escaleerde de situatie.

“Our relationship is ruined”

In de video vertelt Jenelle uit Teen Mom precies hoe het is gegaan. Jace was bij haar thuis en alles was goed. Moeder Barbara stond er helemaal achter, beweert Jenelle. “Now, she’s trying to make me look like a dumb. Now she’s taking it all back.”

Jenelle beweert dat Barbara het plan wilde wijzigen nadat ze had vernomen dat het een gek beeld zou geven om toe te staan dat Jace bij zijn moeder zou gaan wonen. En die wijziging kon ze doorvoeren omdat er nog geen officiële wijziging in het voogdijovereenkomst kon worden aangebracht. Het resultaat? Jace woont weer bij oma Barbara en de relatie met dochter Jenelle is verpest, zegt ze zelf.