Demi Rutten
Demi Rutten Life 4 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

OMG: Hebben Karina en Daryl dan tóch seks tijdens Temptation Island?

Ondanks dat ze het beide ontkennen, lijken Karina en Daryl toch echt seks te hebben gehad op Tempation Island. Dit is te zien, of vooral te horen, in de nieuwste aflevering van de juicy serie, die sinds vandaag op Videoland staat.

Benieuwd wat er is gebeurd? Wij praten je bij.

Karina en Daryl hebben stiekem seks

Het is natuurlijk al een aantal afleveringen duidelijk dat er een spark is tussen Karina en Daryl. Nadat Karina het in de vorige aflevering uitmaakte met Greg via een videoboodschap, kunnen zij en Daryl nu echt ‘los’ samen. Daar lijken ze ook meteen gebruik van te maken.

De twee zoende al in het openbaar, maar zochten ook even wat privacy op in de badkamer van Karina. Hoewel er in de badkamer geen camera’s hangen, lijken de kandidaten soms te vergeten dat de microfoons wel altijd aanstaan. We horen dus duidelijke seksgeluiden uit de badkamer komen. Oeps! Karina vraagt zelfs aan Daryl ‘hoe ga je zo snel komen dan?’ Duidelijke taal dus.

Beide ontkennen ze dat er meer is gebeurd dan alleen knuffelen en zoenen, al zegt Daryl’s lach als hij tegen mensen van de productie praat genoeg (als de geluiden je nog niet overtuigd hadden tenminste).

Spannende dreamdate

Het is geen verrassing dat Karina en Daryl samen op dreamdate gaan. Voor de camera is te zien dat Karina in het bed van de hotelkamer slaapt en Daryl netjes met zijn dekentje op de bank kruipt. Karina verkondigt dat ze weet dat het pijnlijk zou zijn voor Greg om hun samen in één bed te zien, of ze seks te zien hebben, en dat ze dat daarom dus ook niet doet. Klinkt lief, maar als de lampen uit zijn en de camera’s weg horen we weer de welbekende seksgeluiden uit haar hotelkamer komen.

Confrontatie

In het voorstukje van de volgende aflevering zien we dat Greg de beelden, of beter gezegd geluiden, van deze steamy sekspartij te zien krijgt bij zijn laatste kampvuur. Vervolgens zien we ook hoe hij Karina daarmee confronteert. We weten niet hoe het met jou zit, maar wij kunnen niet meer wachten tot de volgende aflevering.

Meer Temptation Island Juice