Demi Rutten
Demi Rutten Life 8 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Oh no: is Temptation Island Marco dan toch vreemdgegaan met Tahira?

De Temptation-drama houdt maar niet op dit seizoen. Na alle ruzies tussen Liyah, Greg en Tyra zijn nu ook onze ‘Gentlemen’ Marco en Denise aan de beurt. Deze twee leken met vlag en wimpel te gaan slagen voor de ultieme relatietest, maar nu doen er alsnog geruchten de ronde dat Marco de fout in is gegaan.

Marco en Denise waren onze laatste hoop van dit seizoen.

Marco zou zijn vreemdgegaan

Onze favo Temptation-guru Fawrynotsawry houdt ons dagelijks op de hoogte van de laatste roddels. Ook deze keer stelde hij ons niet teleur met zijn wekelijkse recap. Daarin benoemde hij als spoiler dat Marco in Nederland alsnog vreemd zou zijn gegaan met zijn ‘soulmate’ Tahira. Die hadden we niet zien aankomen. Fawry zegt ook dat over twee weken, bij de ‘hoe is het nu met’-aflevering, we de confrontatie gaan zien tussen Marco, Denise en Tahira. Spannend!

Instagram

Of het allemaal waar is weten we natuurlijk niet, maar aan hun Instagram-accounts te zien lijkt er wel iets te spelen. Marco volgt Tahira namelijk niet meer, maar hij volgt Denise nog wel. Zouden ze het goed hebben gemaakt na Marco’s slippertje? Ondertussen heeft Denise dit weekend haar Instagramaccount offline gehaald en in haar biografie staat weer ‘<3 Marcosleeswijk’.

Zou ze hiermee bekend maken dat de twee nog samen zijn of is dit een foutje? Er staan hoge boetes op het te vroeg verklappen van dit soort Temptation-nieuwtjes, dus wij zijn heel benieuwd hoe dit gaat aflopen.

Soulmate

Ook marco’s soulmate Tahira heeft gereageerd op alle roddels. Zij plaatst in haar Instagram Stories: ‘’Lieve mensen, jullie vragen mij van alle kanten om een reactie op hetgeen wat er in de media is gezegd. Fawry kwam met een spoiler die door een van de deelnemers aan hem is verteld. Ewa snitch van de groep, kwam je aandacht te kort?’’

‘’Ik wil jullie vragen om nog even geduld te hebben’’, vervolgt ze haar verhaal. ‘’Ik zal over twee weken met jullie delen hoe het werkelijk zit. Tot die tijd is niets bevestigd.’’ Wij zijn heel benieuwd. Eén ding is zeker, de drama is nog lang niet over.

Screenshot Tahira Temptation Island Instagram
@tahiratofficial

Meer Temptation Island juice