Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 15 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Hier zijn ze: dit zijn de koppels van het nieuwe seizoen Temptation Island USA

Onze eigen Temptation Island zit er bijna op. Maar no worries, we hoeven daarna nog maar even te wachten op het nieuwe seizoen van Temptation Island USA. En we weten niet van jou, maar wij kunnen niet wachten. Om alvast in de stemming te komen, zijn dít de koppels die meedoen.

Vanaf 4 maart zie je deze deelnemers op Videoland.

Deelnemers Temptation Island USA

Het derde seizoen van Temptation Island USA zal op 16 februari in Amerika verschijnen, en wij kunnen er vanaf 4 maart op Videoland van genieten. In dit nieuwe seizoen gaan – uiteraard – weer vier koppels de ultieme relatietest aan. Dít zijn ze.

1. Chelsea Orcutt (29) en Thomas Gipson (37)

Chelsea en Thomas zijn nog niet zo lang samen, pas één jaar. Je zou denken dat een kast van Ikea dan al voldoende relatietest is, maar niets is minder waar. Ze hebben de nodige issues en willen op Temptation Island USA uitzoeken of ze wel echt voor elkaar zijn gemaakt. Die issues komen trouwens vooral voort uit het feit dat Thomas een flirt is, en Chelsea erg jaloers. Denk jij wat wij denken?

2. Erica Washington (24) en Kendal Kirkland (26)

Een van de andere koppels zijn Erica en Kendal, 2,5 jaar samen. Vooral Kendal is degene die zich afvraagt of Erica wel de ware is. En wat doe je dan? Deelnemen aan Temptation Island USA of course.

3. Erin Smith (24) en Cory Sobczyk (25)

Temptation Island USA wordt voor Erin en Cory dé manier om hun relatie te redden. Of nou ja, we weten natuurlijk allemaal dat het ook een hele andere wending kan nemen. Het stel is 1,5 jaar samen en kent de nodige tegenslagen.

4. Kristen Ramos (26) en Julian Allen (26)

Kristen en Julian zijn het bijzonderste stel van dit nieuwe seizoen. Ze zijn namelijk al meer dan 11 jaar samen. Echte jeugdliefdes, dus. Toch hebben ze nog geen stappen gezet richting een huwelijk. Niet zonder reden, Julian is namelijk al twee keer vreemdgegaan.. In Temptation Island USA gaan we zien of de twee meant to be zijn.

Verschil met de Nederlandse Temptation Island

In essentie draait het bij elke Temptation Island natuurlijk over elkaar de ruimte (I mean, alle ruimte) om antwoord te krijgen op hun vragen. Dat doen ze terwijl er een groep vrijgezellen rondlopen op het eiland die op zoek zijn naar liefde.

Het grote verschil tussen Temptation Island Nederland en Temptation Island USA, is dat de deelnemers bij de Amerikaanse versie geen twee weken zijn verwijderd van hun lovers, maar een hele maand.