Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Life 15 feb 2021
Leestijd: 3 minuten

Hoe zal deze week gaan? Lees het in jouw weekhoroscoop van week 7

De week is maar weer net begonnen en we hebben alweer een leuke weekhoroscoop voor je op het programma staan. Leuk, of leuk? Ben jij benieuwd naar de kansen, gekke wendingen en geluksmomentjes die deze week voor jou in petto heeft?

Dit is wat jouw weekhoroscoop je deze week gaat brengen.

Weekhoroscoop week 7

Heb je iets spannends op de planning staan deze week, of ben je benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren? It’s in the stars. Het is altijd spannend om te lezen wat de sterren nou weer voor jou in petto hebben. Helemaal confronterend als je weekhoroscoop ook volledig past en klopt met wat er in je leven gebeurt.

Misschien is dit dan wel hét moment voor jou om eens extra goed na te denken over de stappen die jij zet in je leven. Je horoscoop liegt immers nooit… Dit is wat jou te wachten staat deze week.

1. Waterman

Jij bent de laatste tijd zeer creatief. Je bent in staat een oplossing te bedenken uit een moeilijke aangelegenheid. Alle partijen komen met de schrik vrij en ben je trots op. Je zelfvertrouwen groeit als je al die opgeluchte gezichten ziet.

2. Vissen

Je bent deze week erg openhartige in je relatie. Je vertelt je partner jouw idealen en jouw toekomstplannen. Jouw openhartigheid zorgt voor romantische avondjes vol liefde en erotiek. Dat bevalt jullie goed en vraagt om nog meer openheid.

3. Ram

Als jij deze week eens toegeeft dat een ander gelijk heeft, betekent dat nog niet dat jij de strijd verloren hebt. Andere mensen zullen jou om jouw ruimdenkendheid en jouw flexibele houding juist meer respecteren. Deze zet gaat naar jou.

4. Stier

Dat jij goed in balans bent, komen jou en anderen deze week goed uit. Als er paniek ontstaat, houd jij het hoofd koel. Men is jou daar na afloop zeer dankbaar voor. Je mag best trots zijn, want dit kan niet iedereen.

5. Tweelingen

Plannen maken lukt op dit moment in je leven niet. Probeer het niet, neem het leven de komende tijd zoals het komt. Laat je in de liefde gewoon eens heerlijk verrassen door die aantrekkelijke persoon, als je daarmee geen andere mensen kwetst.

6. Kreeft

Pas deze week echt op je tellen. Let op als jij je grens hebt bereikt en ga zeker niet over je grenzen heen. De gevolgen zullen je anders nog weken bezighouden. En dat terwijl jij nou net deze week zin hebt om eens lekker gek te doen.

7. Leeuw

Het lijkt wel alsof iedereen deze week contact met jou opneemt. Je kunt je verheugen in een grote populariteit. Dat vergt enige aanpassing van je bestaande plannen. Je zult meer tijd moeten vrij maken voor je sociale leven. Maar gezellig is het wel!

8. Maagd

Stel deze week die dingen aan de orde waarover jij je een beetje tekort gedaan voelt of die je aan het hart liggen. Dat is best moeilijk, maar het zal je enorm opluchten en goed doen. De andere partij is zeker gevoelig voor jouw argumenten.

9. Weegschaal

Jouw charisma trekt andere mensen aan. Mensen vertrouwen op je en ze geloven direct wat jij te zeggen hebt. Kijk wel uit. Blijf andere mensen de ruimte geven die ze nodig hebben om zelf ook te groeien. Daarmee schep je ook nog eens meer vertrouwen.

10. Schorpioen

Laat je deze week niet overhalen om dingen te doen die jou op termijn ongelukkig zullen maken. Neem een beslissing. Al heb je nu medelijden met die ander, je moet er doorheen. De pijn wordt alleen maar groter, zowel voor jou als voor de ander.

11. Boogschutter

Je werkt zo hard en het gaat allemaal zo goed. Dat had niemand gedacht en jij zelf al helemaal niet. En deze week krijg je ook eindelijk echt alle eer en waardering. Daardoor raak je natuurlijk nog gemotiveerder dan je al was.

12. Steenbok

Je hoeft toch niet altijd zo hard te werken. Niemand verplicht je daartoe. Neem deze week de tijd om uit te rusten. Als dat niet lukt neem dan tenminste de tijd om eens lekker te gaan sporten, wandelen, fietsen… wat je leuk vindt.