Demi Rutten
Demi Rutten Life 15 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Duur grapje: Sonny kreeg een hoge boete voor het vroegtijdig verlaten van Temptation Island

Nu Temptation Island op zijn einde loopt, mogen de kandidaten meer vertellen over hun avontuur. Zo ook onze favoriet Sonny, die een opmerkelijke uitspraak deed. Hij heeft namelijk een hele hoge boete gekregen voor het vroegtijdig verlaten van het programma.

Aai, dat vroegtijdig naar huis gaan werd een duur grapje voor Sonny.

Temptation Sonny kreeg een hoge boete

Dat er boetes staan op het verklappen van Temptation geheimen, dat wisten we al. De kandidaten ondertekenen een contract waarin ze akkoord gaan met die boetes als ze voor het einde van het programma dingen naar buiten brengen over hun relatie.

Blijkbaar staat er ook zo’n boete op het vroegtijdig verlaten van het programma (Huh? Je mag dus blijkbaar niet vrijwillig eerder naar huis?). Sonny vertelt hierover in een interview met YouTuber Kalvijn.

Vroegtijdig naar huis

In de video bekijken Kalvijn en Sonny samen dit seizoen van Temptation Island en reageren daarop. Sonny is vrij open over zijn avontuur daar en dus ook over het eerder verlaten van het programma. Daarin zegt hij dat hij graag wilde vertrekken, maar meerdere keren door de productiemedewerkers is overgehaald te blijven.

Uiteindelijk hebben we allemaal gezien dat Sonny wel is vertrokken, en dit heeft hem flink veel geld gekost. ‘’Je hebt het dan over aan paar maandsalarissen aan boete’, zegt Sonny hierover. Het precieze bedrag wil hij niet noemen, maar er wordt gespeculeerd dat het om 10 duizend euro zou gaan. Aai, alsof je vriendin verliezen nog niet pijnlijk genoeg is.

Advies

Hoe dit dan zit met het vroegtijdige vertrek van Gulcin en Sorelis en of zij ook die boete hebben gekregen, is niet bekend. Sonny geeft in de video met Kalvijn nog wel het advies mee: ‘’Als je van elkaar houdt of je relatie is enigszins stabiel, doe dan niet mee aan dit programma want het sloopt je’’. Duidelijke taal van onze Sonny dus.

Meer Temptation Island juice