Demi Rutten
Demi Rutten Life 11 feb 2021
Leestijd: 3 minuten

Omg: deze Temptation Island plottwist zagen we niet aankomen

Het is weer donderdag, Temptation Island-dag! En we zijn aangekomen bij het laatste kampvuur waar de stellen elkaar weer gaan zien. Deze aflevering is het zo ver voor onder andere Karina en Greg en zien we hoe het 3 maanden later met hen gaat. We kunnen je vertellen, die zagen we niet aankomen.

We praten je bij over de aflevering, dus er staan aardig wat spoilers in dit artikel.

Temptation Island plottwist

Dit seizoen van Temptation Island is bijna afgelopen (sad), maar de aflevering van deze week stelde weer niet teleur. In deze aflevering zien we het laatste kampvuur van Karina en Greg en Sonny en Jaydi. En we kunnen je vertellen, bij Karina en Greg wordt het niet bepaald gezellig.

Sonny en Jaydi

Wij wisten natuurlijk al langer dat Sonny het programma had verlaten, maar Jaydi kwam daar bij het laatste kampvuur pas achter. Ze was enorm opgelucht dat ze Sonny niet hoefde te zien, maar raakte wel geëmotioneerd door zijn videoboodschap waarin hij haar het beste wenst. Ze gaat uiteindelijk naar huis met Ricky (lief!).

In de ‘3 maanden later’ interviews zien we Sonny weer terug, en ergens hadden we hem wel een beetje gemist op ons beeldscherm. Hij geeft toe dat veel van zijn uitspraken tijdens Temptation Island raar waren, en hij zich gewoon als een lul gedroeg. Hij lijkt zijn lesje dus geleerd te hebben.

Wat Jaydi en Ricky betreft, die twee zijn dus nog steeds samen en wonen ook samen. Ze hebben het in deze aflevering zelfs over kinderen, dus wie weet volgt er wel snel een Temptation-baby. Wij houden ze in ieder geval in de gaten.

Karina en Greg

Bij Karina en Greg verloopt het kampvuur wat minder soepel. Greg krijgt de beelden te zien van Karina die seks heeft met Daryl en weet zichzelf geen houding te geven. Als Karina zich bij hem voegt krijgen de twee ruzie, waarin Greg begint over het vroegere vreemdgaan van Karina, en zij vervolgens antwoord met ‘’nee jij dan met al die meiden waarmee je hebt geappt en afgesproken’’. Die twee gaan dus overduidelijk single en alleen naar huis.

3 maanden later lijkt er veel veranderd. Waar Karina tijdens Temptation Island heel zeker was van het feit dat de relatie over was, heeft ze daar nu spijt van. Ze heeft na de opnames ingezien dat Greg toch wel heel goed voor haar was en ze hem mist. Ze hoopt nog steeds dat ze ooit weer samenkomen (uh, plottwist?).

Greg daarentegen is nog aan het genezen van zijn gebroken hart, en zegt nooit meer met Karina samen te kunnen zijn ondanks dat hij veel van haar houdt. Met Liyah en Daryl hebben ze beide geen contact meer. Wij zijn heel benieuwd hoe het afloopt voor deze twee, en of er nog een toekomst voor ze in zit. Stiekem hopen we van wel, we houden jullie in ieder geval op de hoogte. 😉

Voorstukje

Volgende week is het de beurt aan Kevin en Eva, Marco en Denise en zien we hoe het met Sorelis en Gulcin gaat na hun verloving. Dat het bij Marco en Denise spannend gaat worden, schreven we al in dit artikel. Wij kunnen in ieder geval niet wachten op die laatste aflevering!

Meer Temptation Island juice